Hangi Sistemi almalıyım ? (Bütçe yaklaşık 7k)

BetterThanOld

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Arkadaşlar hangisi daha f/p dir ?,
Ya da başka önerileriniz var mı

RAM`den 2 tane al.

İlk sistem daha iyi.

Son düzenleme:

RAM`den 2 tane al.
benim attıklarım mı yoksa bu mu daha iyidir ?

1.sistem daha iyidir.

İlk sistem veya

RAM`den 2 tane al.
buradaki sistem

Bencede ilk sistem daha iyi

Hem m.2 var hem 3200mhz amd ile 2666mhz intel aynı performans ama o 3000 bide amd olan
Her türlü 1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha ucuz ve işlemcisi daha iyi 3600'den.
Bu arada ram 2×8

Bilmiyosaniz diye dedim

Biliyon demi? 1.de 16gb ram var

Bence 2. sistem ve aynı kasayı 500 GB m.2 ssd ile buradan da bakabilirsiniz bende şuan bunu düşünüyorum. Aralarında ki fark kasa ve ssd gibi duruyor önceliğine göre bakabilirsin. Özelleştirme içinde bakabilirsin buradan.

İlk sistemde Vatan için uygun bir sistem sabahtan beri şaşkın bakıyorum o sisteme de o da iyi. :D

İlk yorumda ki sistemde F/P olarak bunlarla net yarışır ve geçtiği yer bile olur ve daha ucuza geliyor değiştirmek istediğin parça varsa az da olsa payın bile kalıyor onu da atlama bence. Tek fark AMD kart olması tercihine bakar yani.

Son düzenleme:
Bence 2. sistem ve aynı kasayı 500 GB m.2 ssd ile buradan da bakabilirsiniz bende şuan bunu düşünüyorum. Aralarında ki fark kasa ve ssd gibi duruyor önceliğine göre bakabilirsin. Özelleştirme içinde bakabilirsin buradan.

İlk sistemde Vatan için uygun bir sistem sabahtan beri şaşkın bakıyorum o sisteme de o da iyi. :D

İlk yorumda ki sistemde F/P olarak bunlarla net yarışır ve geçtiği yer bile olur ve daha ucuza geliyor değiştirmek istediğin parça varsa az da olsa payın bile kalıyor onu da atlama bence. Tek fark AMD kart olması tercihine bakar yani.
parva daha mı iyidir yani özelleştirilince

parva daha mı iyidir yani özelleştirilince

Benim fikrimce önerilen sistemde dahil bu 4 sistem arasında çok fark yok. Birbirlerine göre ufak farkları var sadece.
1. İntel tercih eden için iyi ve Vatan güvencesi diyebilirim. İntel kasa toplamadım ben net fikrim yok ama iyi duruyor.
2. R5 3600 iyi bir işlemci buna ek spec delta kasa ve psu iyi. En çok önerilenler diyebilirim.
3. Arkadaşın önerdiği biraz daha uygun fiyatlıya geliyor ve amd ekran kartı var kimisi net bunu seçer.
4. Parva m.2 ssd fakat kasa ve psu corsairin bi çıta altı ama FSP dert bir psu değil burada kaç defa önerildiğine şahidim ve kasa yorumunu da bugün aldım forumdan mesh ise iyi dediler.

Net diğerinden iyi diyebileceğim bir kasa yok gibi bişey hocam. :D

Geri