Neler Yeni

Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

Jhuelz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Efe
Bütçe
56000
Aşağıya fotolarını yüklediğim 2 sistem var. Birisinde ki ekran kartı 2 fanlı, diğerindeki 3 fanlı. Sıvı soğutma olmayan sisteme Thermalright Peerless Assassin 120 White ekleyeceğim. Yani 2 fanlı ekran kartı + sıvı soğutma mı yoksa 3 fanlı ekran kartı + kule tipi hava soğutma mı tercih edilmeli. Amacım uzun ömürlü ve sorun çıkartmayacak bir sistem olsun. Tavsiyelerinize açığım.

Bu 3 fanlı ekran kartlı ve ekstra Thermalright Peerless Assassin 120 White fan alacağım sistem
2.png

Bu sıvı soğutmalı ve 2 fana sahip ekran kartlı olan sistem
1.png

Raziel12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sinan Ateş
benim ekran kartıyla aynı inno3d. zaten 4070 watt olarak baya az kullanılıyor 3 fanlı ekran kartı boş 4070 için fiyat farkı fazla yoksa 3lüyü alabilirisn ama 2 fanlı ucuzsa direk al

Jhuelz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim ekran kartıyla aynı inno3d. zaten 4070 watt olarak baya az kullanılıyor 3 fanlı ekran kartı boş 4070 için fiyat farkı fazla yoksa 3lüyü alabilirisn ama 2 fanlı ucuzsa direk al
Soğutucu peki ? Sıvı soğutma mı daha uzun ömürlüdür yoksa hava mı ?

Raziel12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sinan Ateş
Soğutucu peki ? Sıvı soğutma mı daha uzun ömürlüdür yoksa hava mı ?
kişisel olarak ben havayı tercih ediyorum ama bulunduğun ile göre değişebilir. kurulumu daha kolay macun değiştirmesidir v.b sıvı soğutucu uğraştırır bilmiyorsan

Jhuelz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Efe
kişisel olarak ben havayı tercih ediyorum ama bulunduğun ile göre değişebilir. kurulumu daha kolay macun değiştirmesidir v.b sıvı soğutucu uğraştırır bilmiyorsan
Bende öyle düşünmüştüm. Çok sağolun hocam

Raziel12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sinan Ateş
Bende öyle düşünmüştüm. Çok sağolun hocam
kişisel önerim olarakta hazır sistemlerde yeni amd kartlarını beklemen 9070xt martta çıkıyor ve performansı 5070 ile 5080 arası olacak ve daha uygun fiyatlı olacak 4070e kıyasla.

Jhuelz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Efe
kişisel önerim olarakta hazır sistemlerde yeni amd kartlarını beklemen 9070xt martta çıkıyor ve performansı 5070 ile 5080 arası olacak ve daha uygun fiyatlı olacak 4070e kıyasla.
Hocam DLSS kullanmak istiyorum. Yeni güncellemelerle çok güzel görünüyor.

Raziel12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sinan Ateş
Hocam DLSS kullanmak istiyorum. Yeni güncellemelerle çok güzel görünüyor.
AMD'nin yeni kartlarında yeni AI chipleri olacak FSR4 diye geçiyor youtubeden bakabilirsin artık driver üzerinden değilde direk gpu'nun içindeki chip yardımlarıyla kullanılacak kalitesi DLSS ile aynı incelemelere bakabilirsin

Jhuelz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Efe
AMD'nin yeni kartlarında yeni AI chipleri olacak FSR4 diye geçiyor youtubeden bakabilirsin artık driver üzerinden değilde direk gpu'nun içindeki chip yardımlarıyla kullanılacak kalitesi DLSS ile aynı incelemelere bakabilirsin
Bir bakayım bakalım nasılmış yeni FSR. Tekrardan teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,551
Üyeler
167,513
Son üye
Zeyd Bolat
Top Bottom