Neler Yeni

Hangi Sıvı Soğutmayı Almak Daha Mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nihat
Sıvı soğutma almak istiyorum uygun fiyatlı 2 model var itopya sitesinde ama hangisini almak daha mantıklı kararsız kaldım NZXT markasını biliyorum çok iyi bir marka ama GameBooster markasını pek bilmiyorum
İşlemci Ryzen 5 3600

Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart olarak B450M S2H kullanıyorum bunu da söyleyeyim

Mayblack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Boğaç
Discord
Mayblack
GameBooster daha mantıklı bence yani 3fanlı 360mm daha ne olsun

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
120mm sıvı soğutucu alacağına hiç alma, o fiyata 240mm sıvı soğutma performansı veren hava soğutmalar var. Sıvı soğutucuda kendini kanıtlamamış ürün ve markalara da bakma. Sıvı akıyor içinden, pompa arızası verebilir borularında kaçak olabilir, güvenmek hiç mantıklı değil.

Sıvı soğutma olması şart değil dersen:

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nihat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120mm sıvı soğutucu alacağına hiç alma, o fiyata 240mm sıvı soğutma performansı veren hava soğutmalar var. Sıvı soğutucuda kendini kanıtlamamış ürün ve markalara da bakma. Sıvı akıyor içinden, pompa arızası verebilir borularında kaçak olabilir, güvenmek hiç mantıklı değil.

şuan hava soğutma kullanıyorum Amd Wraith Prism ama fan sesinden rahatsız olmaya başladım operaya girsem bile sistem boştayken fan çok hızlı dönmeye başlıyor kasamı yenilemeyi düşünüyorum hazır kasayı yenilmişken elimde olan az bir harçlık ile sıvı soğutma alırım diye düşündüm

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S

Hocam garanti diye bir şey var , kaldı ki sıvı damlasa da birden şelale gibi akacağını sanmıyorum. Çoğu kanıtlamamış dediğiniz markalar da zaten kanıtlamış markaların malzemelerinden faydalanıyor.

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Hocam 360 iyi bir tercih ama kasaya sığacak mı onu düzgün hesaplayıp karar verin bence.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bunları alacağına sağlam hava soğutma alsan daha mantıklı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
şuan hava soğutma kullanıyorum Amd Wraith Prism ama fan sesinden rahatsız olmaya başladım operaya girsem bile sistem boştayken fan çok hızlı dönmeye başlıyor kasamı yenilemeyi düşünüyorum hazır kasayı yenilmişken elimde olan az bir harçlık ile sıvı soğutma alırım diye düşündüm
120mm sivi sogutucu wraith prismden daha sesli calisir.

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Thermaltake TH240 kullanıyorum yük altında 55-60 dereceyi geçmiyor 13600KF için. Fiyat ucuzlarsa tercih edilebilir.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Hocam garanti diye bir şey var , kaldı ki sıvı damlasa da birden şelale gibi akacağını sanmıyorum. Çoğu kanıtlamamış dediğiniz markalar da zaten kanıtlamış markaların malzemelerinden faydalanıyor.
Garanti var da soğutucunun kendisine var, üstüne damlattığı ekran kartının ücretini de ödeyecek mi garanti :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nihat
haklısın aslında bir sorun oluşsa garantiye gönderirim

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Garanti var da soğutucunun kendisine var, üstüne damlattığı ekran kartının ücretini de ödeyecek mi garanti :)
Hocam MSI ın onun da parasını ödediğini duymuştum kronik pompa arızasında , sonuçta ekran kartını bozan şeyin sorumlusu siz değilsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,582
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo