Hangi Skini Alayım Cs 2

Hymuss

80+
Reaksiyon skoru
16
afrodit eskmişmi alayım yoksa uçan turna eskimişmi hangisi daha mantıklı olur 2-3 ay sonra hangisi artar afrodit cephanelikte şuan fiyatı düşük fabrikadan yeni çıkmışı 900 dolar afrodititn uçan turnanın 130 dolar bana göre cephanelik bitince afroditin fiyatı uçar ama görünüş olarakta uçan turna çok güzel kafam karışık help me

afrodit eskmişmi alayım yoksa uçan turna eskimişmi hangisi daha mantıklı olur 2-3 ay sonra hangisi artar afrodit cephanelikte şuan fiyatı düşük fabrikadan yeni çıkmışı 900 dolar afrodititn uçan turnanın 130 dolar bana göre cephanelik bitince afroditin fiyatı uçar ama görünüş olarakta uçan turna çok güzel kafam karışık help me
kırmızı skinlere yatırım yapmak her zaman daha iyidir ama büyük risk
YTD

Kanka tip olarak net uçan turna. Ama afroditin fiyat yükselir alçalır bilemem fakat fena çirkin.

amaç yatırım değilse ak47 için geceyarısı boyası tam fp keyif verir 10 dolara görevde kullanılmış al keyfine bak

bende biliyorum çok güzel olduğunu ama bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,333
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri