Yardım Hangi Soğutucuyu Almalıyım?

LefY

80+
Reaksiyon skoru
23
Öncelikle merhabalar, iyi günler tek fanlı bir sıvı soğutucu lazım 120mm olacak, mümkünse sessiz ve güçlü olacak ses konusu okadar da sıkıntı değil sağlam bir soğutması olması lazım peltier için kullanıcam ama peltieri bilmeyenler için şöyle düşünün amd nin eski işlemcileri gibi 30 maksimum 40 derecelerde kullanmam lazım çok ısınan bir devre elemanı soğuk tarafı -10 derecelerde kullanmam lazım öneriniz burada ne olur dediğim gibi tek fanlı sağlam bir soğutması olması lazım custom sıvı soğutmalar masraflı olur ve uğraşmaya değmez gibi geliyor hazır alıp geçmek en mantıklısı rgb falan filan umrumda değil projem için önerilerinize ihtiyacım var donanım arşivi forumda çoğu soruna çözüm buldum bunada bulacağıma inanıyorum şimdiden teşekkür ederim

Bütçem 2000-2500 ama zorlarım biraz.

Kasanıza sığıyorsa Ocypus 360'lar 2200 bandına bulunuyor. Çok uygun ürün.
Yazdığımı okumadın heralde 120mm olası lazım yani tek fan kasa da kullanmayacam projede soğutucu lazım ve maalesef dıvı soğutucu olması lazım

istediğin 2000-2500 arasına kaliteli bir 120mm sıvı soğutma alma şansın yok. Kule tipi soğutuculara yönelebilirsin ama soket uyumluluğu nasıl olur bilemiyorum

istediğin 2000-2500 arasına kaliteli bir 120mm sıvı soğutma alma şansın yok. Kule tipi soğutuculara yönelebilirsin ama soket uyumluluğu nasıl olur bilemiyorum
Yapabilseydim inan bende kule tipinden yanayım sökmesi takması temizliği kolay ve çoğu ucuz sıvı soğutucudan çok daha iyi performans veriyor fakat proje gereği mecbur sıvı doğutucu almam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,850
Üyeler
196,828
Son üye
TIT4N
Geri