Kioxia tercih edilmeli, diger iki SSD de QLC dir, Kioxia TLC dir.Western Digital Blue SN5000, Kıngston SNV3S/1000G ve KIOXIA EXCERIA PLUS G3 bu 3 modelin arasında kaldım. Sizce hangisi almalıyım? Birincil ssd olarak kullanacağım. Performans olarak bunlardan hangisi daha iyi.
SN5000'in QLC olduğuna dair kaynak nedir?Kioxia tercih edilmeli, diger iki SSD de QLC dir, Kioxia TLC dir.
Gerci 500-2TB arasi olan modelleri TLC imis, 4TB olanlar QLC, benim aklimda butun boyutlari QLC diye kalmis pardonSN5000 tercih edilebilir. Aynı/benzer fiyata satılıyorsa SanDisk Extreme modeli de tercih edilebilir. Dosyalama işlemleri fazla oluyorsa Exceria G2 alınabilir.
SN5000'in QLC olduğuna dair kaynak nedir?
Aynı şekilde NV3'ün de hem QLC hem de TLC olan varyantları vardır.Gerci 500-2TB arasi olan modelleri TLC imis, 4TB olanlar QLC, benim aklimda butun boyutlari QLC diye kalmis pardon
Peki DRAM olmaması çok fazla sorun yaşatır mı?Aynı şekilde NV3'ün de hem QLC hem de TLC olan varyantları vardır.
SN5000 şaibesiz olduğundan tercih edilebilir.
Çok fazla sorun yaşatmaz.Peki DRAM olmaması çok fazla sorun yaşatır mı?
Çok fazla sorun yaşatmaz.
bu fiyata bunu almak daha mantıklı olur mu sizce?Kioxia tercih edilmeli, diger iki SSD de QLC dir, Kioxia TLC dir.
2.9k bütçe varsa daha mantıklı olur. Daha üstünü gerektirmez.bu fiyata bunu almak daha mantıklı olur mu sizce?
![]()
Genel Markalar 1TB Excerıa Pro LSE10Z001TG8 M.2 Nvme 2280 7300-6400 Ssd Disk - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar 1TB Excerıa Pro LSE10Z001TG8 M.2 Nvme 2280 7300-6400 Ssd Disk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kioxia Pro aliyosan anakartta m2 sogutucu yoksa sıkıntı olur çünkü cok isinan bir ssd, sogutuculu m2 slot varsa olabilir. Pronun DRAM'li olmasi avantaj ama artik HMB onbellekler de gayet yeterli DRAM aratmiyor nerdeyse ve arkadasin dedigi gibi Kioxia pro nun sagligi daha hizli dusuyor omru daha kisa. Ben de yakin zamanda 2TB bir ssd alicam, daha uzun ömürlü diye WD Black SN770 ya da kc3000 ya da 990 pro dusunuyorum ben sahsen.bu fiyata bunu almak daha mantıklı olur mu sizce?
![]()
Genel Markalar 1TB Excerıa Pro LSE10Z001TG8 M.2 Nvme 2280 7300-6400 Ssd Disk - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar 1TB Excerıa Pro LSE10Z001TG8 M.2 Nvme 2280 7300-6400 Ssd Disk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kioxialar çok ısınıyor, öncelikli olarak Kingston tercih edebilirsin.Western Digital Blue SN5000, Kıngston SNV3S/1000G ve KIOXIA EXCERIA PLUS G3 bu 3 modelin arasında kaldım. Sizce hangisi almalıyım? Birincil ssd olarak kullanacağım. Performans olarak bunlardan hangisi daha iyi.