Neler Yeni

Hangi süpürge daha iyidir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ekler

• Screenshot_2023-11-18-16-17-43-836_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-18-16-17-43-836_com.android.chrome.jpg
    442.7 KB · Hit: 23
Anneme aldım bu modeli bildiğimiz için efsane bişey fiyatı da mükemmel mağazada aynısı 6500tl sorduk 3500 e aldım ben 9 taksit faizsiz şuan 3900 diyelim fiyatına göre üst seviye bir ürün Philips kalitesi zaten tartışılmaz

Bu güzel süpürge aslında alınır 900 e teknosadan almıştım bu arada adamın ppsi muhteşem..

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Umut Şener
tarih boyunca hep türklerin arkasından oyunlar çeviren her savaşta karşısında duran 'dinkardeşimiz(!)' filistinimi koysun
Netenyahu ve oğlunun Türkler için ettiği lafları paylaşırım istiyorsan.Güncel mı önemli geçmiş mi?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Kuvezdeki bebeklerin ölüme terkedilmesinden klavye başında keyif alan insanlar bunlar, ne anlatsan boş. Sorsan yaşı en fazla 15-16

tarih boyunca hep türklerin arkasından oyunlar çeviren her savaşta karşısında duran 'dinkardeşimiz(!)' filistinimi koysun
a4rp isyancılarının bayrağını koyucana israil bayrağı koymak daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuvezdeki bebeklerin ölüme terkedilmesinden klavye başında keyif alan insanlar bunlar, ne anlatsan boş. Sorsan yaşı en fazla 15-16
her savaş yerlerinde çocuklar kadınlar erkekler yaşlılar ölüyor , doğu türkistana bukadar sesiniz çıkmıyor komiksiniz

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
a4rp isyancılarının bayrağını koyucana israil bayrağı koymak daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

her savaş yerlerinde çocuklar kadınlar erkekler yaşlılar ölüyor , doğu türkistana bukadar sesiniz çıkmıyor komiksiniz
Nerden biliyorsun doğu Türkistan'a ses çıkarmadığımı. Her savaş yerinde çocuklar ölüyor diyerek katliamı, insanlık suçunu meşrulastiramazsiniz. Kimse gelip de filistin bayrağını profil resmi yapın demiyor size. Arap isyancilarinin bayrağını koymayip gidip de bebek katillerinin resmini koyuyorsun. Yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışıyorsun. @Abdullah Hacıgül buraya bir bakabilir misin rica etsem. Provakasyon var forumda

Nerden biliyorsun doğu Türkistan'a ses çıkarmadığımı. Her savaş yerinde çocuklar ölüyor diyerek katliamı, insanlık suçunu meşrulastiramazsiniz. Kimse gelip de filistin bayrağını profil resmi yapın demiyor size. Arap isyancilarinin bayrağını koymayip gidip de bebek katillerinin resmini koyuyorsun. Yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışıyorsun. @Abdullah Hacıgül buraya bir bakabilir misin rica etsem. Provakasyon var forumda
tmm

Top Bottom