Kratos2008
80+ Silver
Dahası
S23 ultra s24 iPhone 13 hangisini almak daha mantıklı bütçe 40k daha iyisi varmıdır önerilerinizi bekliyorum
Aynı fiyat bandında ki Android ile Iphone modellerini kıyaslamayın. Iphone telefonlar fiyat olarak eşit oldukları Android modellerinden özellik olarak altta kalır. Iphone tercih nedeni alışkanlıktan olur. O yüzden Iphone seviyor ve kullanımı hoşunuza gidiyorsa Iphone alın. Yok ben bu fiyat bandında en iyi telefonu almak istiyorum diyorsanız benim tavsiyem Samsung S24+ olur.S23 ultra s24 iPhone 13 hangisini almak daha mantıklı bütçe 40k daha iyisi varmıdır önerilerinizi bekliyorum
Hocam s24 le + bin farkı ne s23 ultra daha iyi degilmiAynı fiyat bandında ki Android ile Iphone modellerini kıyaslamayın. Iphone telefonlar fiyat olarak eşit oldukları Android modellerinden özellik olarak altta kalır. Iphone tercih nedeni alışkanlıktan olur. O yüzden Iphone seviyor ve kullanımı hoşunuza gidiyorsa Iphone alın. Yok ben bu fiyat bandında en iyi telefonu almak istiyorum diyorsanız benim tavsiyem Samsung S24+ olur.
S23u çok daha iyi ama 6.8 üstünede köşeli ekran günlük kullanımda hem ağır hemde kullanış olarak bi tık yorucu ama fp olarak çok iyi cihaz normal kullanımsa ben s24 yada ip13 öneririmS23 ultra s24 iPhone 13 hangisini almak daha mantıklı bütçe 40k daha iyisi varmıdır önerilerinizi bekliyorum
Hocam s23 6.8 derken cokmu buyuk yani s24 e göre birde köşeli olmasi önemli değil ama s23 ultra baya sık bence s24 e göre normalS23u çok daha iyi ama 6.8 üstünede köşeli ekran günlük kullanımda hem ağır hemde kullanış olarak bi tık yorucu ama fp olarak çok iyi cihaz normal kullanımsa ben s24 yada ip13 öneririm
ben yılbaşından sonra ya server kayıtlı s23u (mecbur kalırsam)yada tr 13 alacağım
Zaten köşeliği şık duruyor ama ağırlığını ve büyüklüğünü hissettiriyor denemeden almaHocam s23 6.8 derken cokmu buyuk yani s24 e göre birde köşeli olmasi önemli değil ama s23 ultra baya sık bence s24 e göre normal
Anladım kamera olarak iPhone 13 mu s23 ultrami s24 mu agaZaten köşeliği şık duruyor ama ağırlığını ve büyüklüğünü hissettiriyor denemeden alma
s23u tabii ki ama o köşeli ve mini tabletimsi boyutu rahatsız etmiyorsa en iyisi. Bir bayiye gidip orda s23u bi eline al (pantolonun/eşofmanın cebinede dikkat et büyük olması lazım )Anladım kamera olarak iPhone 13 mu s23 ultrami s24 mu aga
Hocam s23 ve iPhone 13 un ekranı buyukmu s23 dens23u tabii ki ama o köşeli ve mini tabletimsi boyutu rahatsız etmiyorsa en iyisi. Bir bayiye gidip orda s23u bi eline al (pantolonun/eşofmanın cebinede dikkat et büyük olması lazım )
Aynı 6.1 inçHocam s23 ve iPhone 13 un ekranı buyukmu s23 den
Pardon hocam s24 ve iPhone 13 yazcaktimAynı 6.1 inç
0.1inç s24ün ekranı daha büyükPardon hocam s24 ve iPhone 13 yazcaktim