Neler Yeni

Hangi Telefonu Almalıyım?

Hangi telefonu almalıyım

• A30s

• A31

• Redmi Note 8 Pro

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
ARKADAŞLAR TELEFON ALMAYA KARAR VERDİM FATURAMIN ÜSTÜNE TAKSİTLE ALACAĞIM AMA ŞU TEKLİFLERİ ALABİLİYORUM

1-A31s
2-A30
3-Redmi Note 8 Pro

Bu üçünü çok rahat alabiliyorum hangisini almalıyım oyun oynamayacağım günlük kullanım için kol saatimi bağlarım belki şarkı dinlerim vs.vs oyun harici herşeyi yapacağım kısaca

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Redmi önermem a31s önereririm.

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi önermem a31s önereririm.
A31s yazmışım ama yanlış yazmışım A30s olacaktı onu önerir misiniz A30s hoşuma gidiyor oyun oynamayacağım belirttiğim gibi oyun harici herşeyi yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

M31'e de bakabilirsiniz.
Türktelekomdan taksitle alacağım için orda göremedim internette varsa onu düşünüyorum zaten çok f/p bir ürün

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
A31s yazmışım ama yanlış yazmışım A30s olacaktı onu önerir misiniz A30s hoşuma gidiyor oyun oynamayacağım belirttiğim gibi oyun harici herşeyi yapacağım

Türktelekomdan taksitle alacağım için orda göremedim internette varsa onu düşünüyorum zaten çok f/p bir ürün
Şurda size fiyat listesi.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
ARKADAŞLAR TELEFON ALMAYA KARAR VERDİM FATURAMIN ÜSTÜNE TAKSİTLE ALACAĞIM AMA ŞU TEKLİFLERİ ALABİLİYORUM

1-A31s
2-A30
3-Redmi Note 8 Pro

Bu üçünü çok rahat alabiliyorum hangisini almalıyım oyun oynamayacağım günlük kullanım için kol saatimi bağlarım belki şarkı dinlerim vs.vs oyun harici herşeyi yapacağım kısaca
a30 ile a31s in arasında ciddi fiyat farkı varsa a30 al kullanımına ideal ama fazla bi fark yoksa 200-300 gibi a31s alabilirsin xiaomi yi de alabilirsin o da güzel ama daha cok oyun telefonu fiyatı ucuz ise a30 ve a31s den onu alabilirsin

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner

Samsungun kendi sitesinden bunu alın derim ben.
Samsung Türkiye. Samsung Türkiye

Mauro İcardi

80+ Bronze
a30 alabilirsin

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ

1-A31s
2-A30
3-Redmi Note 8 Pro

a31 kullanıyorum yaklasık 2 ay oldu güzel telefon parmak izi yüz tanıma güzel calısıyor 128 gb oldugu için iyi alırken biraz rami 4 gb oldugu için tedirgindim fakat iyi rami yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,410
Üyeler
163,308
Son üye
gamerNotebookGU204364