Neler Yeni

Hangi telefonu almalıyım?

Lalnasaur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir Sarp
Redmi Note 12S Redmi Note 12 hangisini alayım?

Lalnasaur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir Sarp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya ikisinden biri işte hangisi daha iyi başka telefon önerisi istemiom anlamak zor değil bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçene m34 veya note 12 pro 5 g alabilirsin
.

Lalnasaur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir Sarp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
istemiom ne kanzi??
bu iki telefon arasından hangisi daha iyi diye konu açıyorum bana başka telefon öneriyorsunuz??? ben bilmiyormuyum zaten daha iyi olduklarını, ilk olarak ığdırda yaşadığım kaçak gibi bişey olucak ve geçiçi olarak alıcam. ömürlük alıcak olsam daha üst modellerini alırdım zaten, ben sadece bu ikisinden hangisini alayım diyorum

panda_1

80+
bu iki telefon arasından hangisi daha iyi diye konu açıyorum bana başka telefon öneriyorsunuz??? ben bilmiyormuyum zaten daha iyi olduklarını, ilk olarak ığdırda yaşadığım kaçak gibi bişey olucak ve geçiçi olarak alıcam. ömürlük alıcak olsam daha üst modellerini alırdım zaten, ben sadece bu ikisinden hangisini alayım diyorum
"ben bilmiyormuyum zaten daha iyi olduklarını,"

? Niye soruyorsun o zaman

Lalnasaur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir Sarp
"ben bilmiyormuyum zaten daha iyi olduklarını,"

? Niye soruyorsun o zaman
kardeşim sıkıntılı mısın? benim yazdığım telefonlar dışındaki telefonların iyi olduğunu kastediyorum ve redmi note12s yada redmi note 12 arasında seçim yapıcam, başka telefonların iyi veya kötü olması beni alakadar etmiyor şuan, yazdığımı okuyup anla ve öyle yazı yaz lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside değil
bu cevap ise resmen dalga geçmek için yazıldığı belli, zeka seviyeni ortaya koyduğun için sağol👍 senle muhattap bile olmayacağım.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Ali Mert Okuducu
Foruma üye kaydı yapılırken IQ testi yapmaları lazım bence. Böyle arkadaslar foruma dolarsa hiç güzel olmaz🙃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom