MX-6 al. MX-4;ile dediğim sebepten dolayı hiçbir laptopta düzgün sonuç alamadım. Ben MasterGel Maker macunu kullandım o da laptoplara çok iyi geldi ama fiyatı fazla tuzlu o yüzden MX-6 önerdim.hocam hp laptop ona gore mx 6 alayim
trendyol hepsiden sinerji itopyanin kendi şeyinden alsak ?Trendyol hepsiburadadan falan bu tarz ürünler almayın tavsiye etmem muhtemelen çakmadır. Sinerji, incehesap, itopya, tebilondan falan bakabilirsiniz orijinal gelmesi muhtemel
regular nasil hocamMX-6 al. MX-4;ile dediğim sebepten dolayı hiçbir laptopta düzgün sonuç alamadım. Ben MasterGel Maker macunu kullandım o da laptoplara çok iyi geldi ama fiyatı fazla tuzlu o yüzden MX-6 önerdim.
Teknobiyotik satıcısından al bu arada, Artic Türkiye distribütörü kendileri diğer satıcılar sahte yollayabiliyor.
Regular kötü sayılır. MX-6 ondan daha mantıklı. Pro olanı fena değil (MX-6 ayarında denebilir) Maker ise o seride en iyisi sayılır.trendyol hepsiden sinerji itopyanin kendi şeyinden alsak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
regular nasil hocam
https://www.hepsiburada.com/arctic-...cp00079a-pm-HBC00003NWJG9?magaza=Teknobiyotik hecam 2 ekran karti 2 cpu yetermi hocam işlemcisini degiştirecegim olmasa eskisini takarken yetsin diye soruyorumRegular kötü sayılır. MX-6 ondan daha mantıklı. Pro olanı fena değil (MX-6 ayarında denebilir) Maker ise o seride en iyisi sayılır.
Dendiği gibi teknobiyotikden alabilirsin sağa sola yönelme hiç derim çakma riski olmasıntrendyol hepsiden sinerji itopyanin kendi şeyinden alsak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
regular nasil hocam
Laptop için bahsediyorsak onlara baya az macun sürülüyor zaten 2 gram rahat yeter. Ben 4 gramlık macunla 6 laptopu elden geçirdimhttps://www.hepsiburada.com/arctic-...cp00079a-pm-HBC00003NWJG9?magaza=Teknobiyotik hecam 2 ekran karti 2 cpu yetermi hocam işlemcisini degiştirecegim olmasa eskisini takarken yetsin diye soruyorum
R5 5600 de kullanıyorum 3 yıl oldu stok 30 yükte 50 miss. https://www.hepsiburada.com/alseye-...agaza=demirtekno52&url_src=and-product-detail![]()
Maxtor Ctg8d Yüksek Kaliteli Termal Macun Soğutucu 4gr 12.8 W/mk Üretim Tarihi : 02.09.2023 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Maxtor Ctg8d Yüksek Kaliteli Termal Macun Soğutucu 4gr 12.8 W/mk Üretim Tarihi : 02.09.2023 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam masaüstü 7950x3d de mx4- veya 6 fark yaratır mı yoksa bende mx4 alıp geçebilirimRegular kötü sayılır. MX-6 ondan daha mantıklı. Pro olanı fena değil (MX-6 ayarında denebilir) Maker ise o seride en iyisi sayılır.
Sen buna bak direkt o kadar güçlü ve pahalı bir işlemciye ikisini de sürmeHocam masaüstü 7950x3d de mx4- veya 6 fark yaratır mı yoksa bende mx4 alıp geçebilirim
Tavsiye için teşekkür ederim hocamSen buna bak direkt o kadar güçlü ve pahalı bir işlemciye ikisini de sürme
![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 295,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
3D olmasa alev alev yanardı da 3D modeli zaten hızı düşürülen hali olduğu için ağır yükte 80-90 derecelerde takılır büyük ihtimalle. Biraz hız kısman gerekebilir ama işlemciyi çok zorlamam dersen gerekmeyedebilir.Tavsiye için teşekkür ederim hocamsnowman t6 ultra kule tipi soğutucu var elimde sizce kaç derece görür ? Ona göre işlemciyi kısabilirim belki sıvı soğutucuya geçene kadar ?