teşekkür ederim hocam öneriniz için uzun yıllar götürebilir mi altus modeli peki2.yi seçin derim yada 2.el daha güzel bişey bulabilirisinz.
Hiç kullanmadım garantisini veremem ama üstdekinden daha kalileti ayrıca hız ayarı olduğundan daha etkili kullanırsınız .teşekkür ederim hocam öneriniz için uzun yıllar götürebilir mi altus modeli peki
yardımınız için çok teşekkür ederimHiç kullanmadım garantisini veremem ama üstdekinden daha kalileti ayrıca hız ayarı olduğundan daha etkili kullanırsınız .
evimiz kira biraz zor tavan vantilatörü almamKardeşim Antalya'da yaşıyor. En etkili vantilatörün tavan vantilatörü olduğunu söylüyor.
Kancalı oluyor zaten,avize asar gibi asıyorsunuz.evimiz kira biraz zor tavan vantilatörü almam
altus arçeliğin markası diğerine göre daha kalitelidirteşekkür ederim hocam öneriniz için uzun yıllar götürebilir mi altus modeli peki
beğenirsen bende düşünürüm. ama mini boy klima almak mı daha mantıklı olur acaba? sıcak havayı yüzümüze ufleyecek vantilatöraltus modeli aldım yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Gelince performansı hakkında yorum yapabilirim ama bence klima çok daha iyi olur imkanınız varsa klima daha iyi seçenekbeğenirsen bende düşünürüm. ama mini boy klima almak mı daha mantıklı olur acaba? sıcak havayı yüzümüze ufleyecek vantilatör