alperennN 80+ Silver Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 2,491 11 Haziran 2022 #1 selaunaleykum arkadaslar pc hakkında bılgım var montaj sıstem toplama vs bılıyorum edıt de yapabılıyorum ne tarz videolar çeksem izlenir ?
selaunaleykum arkadaslar pc hakkında bılgım var montaj sıstem toplama vs bılıyorum edıt de yapabılıyorum ne tarz videolar çeksem izlenir ?
Mırnav 80+ Gold Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 5,203 Dahası Reaksiyon skoru 2,749 İsim SANANE 11 Haziran 2022 #2 alperennN yazmış: selaunaleykum arkadaslar pc hakkında bılgım var montaj sıstem toplama vs bılıyorum edıt de yapabılıyorum ne tarz videolar çeksem izlenir ? Devamı için tıklayın... Şu zamanlarda ekonomi, siyaset ve vlog videoları izleniyor. Ekonomi bölümünde video çekersen az izlenme ile yüksek gelir elde edebilirsin. ADS puanı yüksek.
alperennN yazmış: selaunaleykum arkadaslar pc hakkında bılgım var montaj sıstem toplama vs bılıyorum edıt de yapabılıyorum ne tarz videolar çeksem izlenir ? Devamı için tıklayın... Şu zamanlarda ekonomi, siyaset ve vlog videoları izleniyor. Ekonomi bölümünde video çekersen az izlenme ile yüksek gelir elde edebilirsin. ADS puanı yüksek.
alperennN 80+ Silver Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 2,491 11 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mırnav yazmış: hiç düşünmemiştim değerlendirilebilir Devamı için tıklayın...