Hangi Windows'u Kurmalıyım?

mfdard

80+
Reaksiyon skoru
22
Forumda yeniyim.Bir hatam olursa af ola.Arkadaşlar 2 ay önce falan 2.elden bir bilgisayar topladım donanım arşivinin 1400 TL'ye pc toplama adlı videosundaki pc'yi topladım ama şu anda o kadar beter bi haldeki hangi windowsu sürümünü kurduysam sürekli kasıyor ve donuyordu.Dün windows 10 prodan win 10 home single language kurdum ilk gün iyiydi.Şu an ikinci gün ve pc sürekli donuyor.Windows bi yenilenmiş gibi oluyor.Açık sekmeler kapanıyor yenilendiğinde.Oyunlarım ekran kartı yetersizliğinden hata veriyor çöküyorlar.Elektronikçiye götürmeyi düşünüyorum.İnternette gördüğüm her şeyi denedim ama nafile.Snowman M200 aldım overclock için yaptığımda windows u açamıyor takılı kalıyor.Tamam önceden de kasıyordu ama oyunlarımı oynuyordum.İşlerimi görüyordum.Şimdi artık ağlamak üzereyim sinirimden.Parçalayasım geliyor.Lütfen yardım edin.Elektronikçiye de para vermek istemiyorum.Bir keresinde donanımımdan kaliteli rami alıp adi bi ram takmışlardı.Sürekli alış-veriş yaptığım başka bir yer var ama o olaydan sonra yine de güvenemiyorum.Ne olacak ne gidecek ne kadara düzeltirler,düzeltebilirler mi?Bunları öğrenmek istiyorum.Biliyorum uzun oldu ama lütfen yardım edin lütfennnnn....Aşağıya sistemin video linkini bırakıyorum.Ama işte benimki böyle fişek gibi değil.Sorun orada zaten.
Sistem Özellikleri:
Intel Xeon x3440
GTX 750 Ti 2 gb
8gb kingston ram
WD Blue 500 gb harddisk 7200 rpm
Gigabyte ga-h55m-d2h anakart
Snowman m200 cpu soğutucu
PSU yu bilmiyorum kaç watt olduğunu.

Home.

W10 single önerebilirim. zaten onu kurmuşşunuz.
donma sebebi hard disk olabilir. hard diske crystal disk mark yapabilirmisiniz? değerleri atın

W10 single önerebilirim. zaten onu kurmuşşunuz.
donma sebebi hard disk olabilir. hard diske crystal disk mark yapabilirmisiniz? değerleri atın
buyrun hocam tam nasıl çalıştığını bilmiyorum ama açtığımda bu değerleri gördüm siz daha iyi bilirsiniz tabi

Ekler

• IMG_20210116_181140.jpg
    IMG_20210116_181140.jpg
    105.6 KB · Hit: 51
buyrun hocam tam nasıl çalıştığını bilmiyorum ama açtığımda bu değerleri gördüm siz daha iyi bilirsiniz tabi
crystaldiskmark hocam crystaldiskinfo değil.

Ekler

• IMG_20210116_195840.jpg
    IMG_20210116_195840.jpg
    116.7 KB · Hit: 52
Kusura bakmayın hocam cahillik işte.Bir de evde misafir vardı hemen yazamadım kusura bakmayın.
neden kastığı belli oluyor :D
en yakın zamanda ssd almaya bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,289
Üyeler
187,022
Son üye
nht42
Geri