muskA
80+ Silver
1607 Windows 10'un sürümü zaten .Windows 10 sürümü değil Windows sürümü dedim.
1607 Windows 10'un sürümü zaten .Windows 10 sürümü değil Windows sürümü dedim.
Evet de ben Windows 10 7 vb. için söyledim1607 Windows 10'un sürümü zaten .
8.1 e alışırsan aşırı iyi oluyor win 8.1 de 50m² den çeken pc win 10 geçtiğimde yan odadan çekmemeye başlamıştıdostum 8.1 kullandığım en kötü Windowsdu galiba, hiç stabil ve düzgün değildi ama senin deneyimini bilmiyorum.
Evet çünkü bazı pclerde iyi değil.XP , Vista , 7 , 8.1... Hepsini kullandım ve memnundum. Ancak şuan Windows 10 ne kadar popüler olsada bir o kadar rezalet bir işletim sistemi.
"Bazı pc'lerde" değil , işletim sisteminin kendisi birçok bug ve açık barındırıyor.Evet çünkü bazı pclerde iyi değil.
8.1 başlat menüsü sevmiyorsan startisback 8.1 yükle Windows 7 başlat menüsü olur ben 8.1 e vista başlat menüsü yaptım classic shell ile.8.1 e alışırsan aşırı iyi oluyor win 8.1 de 50m² den çeken pc win 10 geçtiğimde yan odadan çekmemeye başlamıştı
Evet var düşük sistemli pcler geçemiyor hdd varsada geçimiyosun anca ssd varsa ge"Bazı pc'lerde" değil , işletim sisteminin kendisi birçok bug ve açık barındırıyor.
Yo gayet 2 gb ram li pcde kullanmıştım güzel çalışıyordu.Çok kötü değilmi yaa Laptop kastığı için geçtim de hiç memnun değilim.
8.1 için.Win 10 dan mı bahsediyorsun?