Peki dijital alsam ne gibi dezavantajları olur?CD'li al daha iyi. Hem dijital alabilirsin hem CD'li olur da bir gün belki iyi bir indirim yakalarsın CD'li oyunda. Onu alırsın oynarsın. Diğerlerini dijital alırsın istediğin gibi.
CD'liden farkı olmaz. İndirmek zorunda kalırsın sadece. CD'li aldın mı direkt takıp oynayabiliyorsun. Hatta dijitaller indirimde çok ucuz olabiliyor. Ama aynı şekilde CD'ler de ucuz olabiliyor indirimlerde.Peki dijital alsam ne gibi dezavantajları olur?
İnternetim 100 mbps, indirme tarafında sıkıntı olmaz, tek problem bu ise dijital almak daha mantıklı geldi yanlış mı düşünüyorumCD'liden farkı olmaz. İndirmek zorunda kalırsın sadece. CD'li aldın mı direkt takıp oynayabiliyorsun. Hatta dijitaller indirimde çok ucuz olabiliyor. Ama aynı şekilde CD'ler de ucuz olabiliyor indirimlerde.
Hemen hemen aynı ikisideFiyat farkı nedir aradaki?
CD'li al tabii ki.İnternetim 100 mbps, indirme tarafında sıkıntı olmaz, tek problem bu ise dijital almak daha mantıklı geldi yanlış mı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hemen hemen aynı ikiside
İnternetim 100 mbps, indirme tarafında sıkıntı olmaz, tek problem bu ise dijital almak daha mantıklı geldi yanlış mı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hemen hemen aynı ikiside