kardeşim fiyatları birbirine yakınsa 27 lik tercih etmeni öneririm ama csgo oynuyorsan 23.6 tavsiye ederimViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms
James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör
James Donkey alViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms
Şuan ViewSonic mönitör 1900 den 1200 e düşmüş James Donkey ise 1300 tl (Şuan satışta yok ama)kardeşim fiyatları birbirine yakınsa 27 lik tercih etmeni öneririm ama csgo oynuyorsan 23.6 tavsiye ederim
Donanım arşivinin videosunu izledim baya iyi mönitör hatta 100 tl lik indirim koduda var Donanım arşivi bu mönitörün videosunu yaptıysa iyi bir mönitör demektirHiç incelemedim ama James epey satıyor fiyattan dolayı uygun fakat wiew iyi bir markadır ürün satisindaki sitelerin bütün yorumlarına bak derim marka kalite wiew piyasada yeni olan JD o fiyatları nasıl veriyor düşünmek gerek
Karar senin evet Abdullah incelemelerine güveniyorum bendeDonanım arşivinin videosunu izledim baya iyi mönitör hatta 100 tl lik indirim koduda var Donanım arşivi bu mönitörün videosunu yaptıysa iyi bir mönitör demektir
viev sonic mi kötü marka yapma lütfenJames Donkey'in çok kaliteli bir marka olduğunu düşünmüyorum ancak VievSonic daha da kalitesiz bir marka. 27 inç olanı al gitsin.
Samsung, AOC, BENQ, Asus gibi markalar dururken ViewSonic'e asla para vermem. Şöyle bir teknoloji mağazasına girdiğinizde, monitör reyonunda bir bakın, çıplak göz ile ViewSonic'in ne kadar kalitesiz bir marka olduğunu anlayabilirsiniz.viev sonic mi kötü marka yapma lütfen
Merhaba benim sana tavsiyem çok daha farklı bir mönitör olucak bakmanda fayda var diye düşünüyorum asus VP249QGR.ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms