Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangisi daha iyi Monitör Teknik veriler verin ?

evoclkx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Evren Çelik

PHILIPS EVNIA 24M2N3201A vs ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A

hangisi daha iyi bir monitör ve hangisi almak mantıklı (internette sadece beyazı var philips evnia'nın)​

PHILIPS EVNIA 24M2N3201A vs ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A​

hangisi daha iyi bir monitör ve hangisi almak mantıklı (internette sadece beyazı var philips evnia'nın)​

ben şuan phılıps evnıa olanı kullanıyorum renk kalitesi mükemmel pivot özelliğide var,bence bu bütçede alınabilecek en iyi monitör,ayrıca phılıps olanın siyah rengi yok diye biliyorum

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Görkem Çağan
Asus 50 cd daha parlakken philips renk gamut oranı olarak daha iyi philipsde ekstra hdrda bulunuyor

evoclkx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Evren Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus 50 cd daha parlakken philips renk gamut oranı olarak daha iyi philipsde ekstra hdrda bulunuyor
aynen bencede ama yani masamda ki tek beyaz şey o monitör olucak çok sıratacak satın alıp boyasam mı diye düşünüyorum dikkatli boyasam akrilik siyah sprey boya ile boyasam sorun olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

asusta da hdr var diye biliyorum

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Görkem Çağan
aynen bencede ama yani masamda ki tek beyaz şey o monitör olucak çok sıratacak satın alıp boyasam mı diye düşünüyorum dikkatli boyasam akrilik siyah sprey boya ile boyasam sorun olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

asusta da hdr var diye biliyorum

HDR'yi nerede gördünüz acaba ?

Top Bottom