Türkiye'de isen pc pc de istediğini yapabilirsin crackli oyun vs oyun satin alma zorunluluğu var arkada istediğin sekmeyi açarsın dc flanMerhaba Arkadaşlar oyunlarda hangisi daha cok zevk verir genelde hikayeli oyunlar oynarım x box s mi yoksa pc mi alınır
Xbox üye olsam yıllık eğer bu kadar pahalıya 2. El ps5 almak nasıl sizce onun oyunlarıda mı pahalıTürkiye'de isen pc pc de istediğini yapabilirsin crackli oyun vs oyun satin alma zorunluluğu var arkada istediğin sekmeyi açarsın dc flan
Xbox Zengin işi genelde birkaç oyun için alırlar özellikle fifa gibi arkadaşlarla arada takılmalik oynarlar birde oyun satın alman zorunlu okadar para vermezzin eminol
Hocam pahalı olmasa bile oyunlar 5 oyun kime yetcek genel anlamda pahalıya patlar bilemiyorum ama genelde ps veya xbox olanların çoğu pc leride var yanındaXbox üye olsam yıllık eğer bu kadar pahalıya 2. El ps5 almak nasıl sizce onun oyunlarıda mı pahalı
Hocam bende de pc var üst düzey kardeşimle oynadığımız için tek pc yetmiyor ya gaming laptop alacam yada Xbox s yada ps5 hangisini önerirsiniz ps5 alsak xbox daki gibi gamepass tarzı bir şey var mı yıllık ücret karşılığında üye olacağımız bir yerHocam pahalı olmasa bile oyunlar 5 oyun kime yetcek genel anlamda pahalıya patlar bilemiyorum ama genelde ps veya xbox olanların çoğu pc leride var yanında
PC varsa bir daha Xbox almana gerek yok. PS5'in de PS Plus diye bir abonelik sistemi var.Hocam bende de pc var üst düzey kardeşimle oynadığımız için tek pc yetmiyor ya gaming laptop alacam yada Xbox s yada ps5 hangisini önerirsiniz ps5 alsak xbox daki gibi gamepass tarzı bir şey var mı yıllık ücret karşılığında üye olacağımız bir yer
1 yıllık alabiliyor muyuz xbox daki gibi
Ben 3 gün oluyor laptop alalı oyuncu laptopu pişman değilim her yere taşırsın oyununu da oynarsın bence laptop her türlüMerhaba Arkadaşlar oyunlarda hangisi daha cok zevk verir genelde hikayeli oyunlar oynarım x box s mi yoksa pc mi alınır
Hocam laptop fiyatları şu an 26 27 binden başlıyor o kadar vermek istemiyorum açıkcasıBen 3 gün oluyor laptop alalı oyuncu laptopu pişman değilim her yere taşırsın oyununu da oynarsın bence laptop her türlü