Hangisi daha iyi?

Çınar Yaşar

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,865
Bu mouselerden hangisi daha iyi
1;

2;

3;

1;

2;

3;
Deathadder ın fiyatı bende şüphe uyandırdı bir de son attığın mouse 400 dpi :d uzak durmanı öneririm.

1;

2;

3;
Bütçe belirtirsen belki bir şeyler bakabilirim.

Şimdi değil de ilerde PC olunca almayı planlıyorum
Yani ben Rival 3 almayı planlıyorum. 300Tl kendisi ama 2 güb önce 250TL idi. Sırf kargo beklemeyeyim diye sabahı bekledim. Bir de ne göreyim? 299TL ._.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1;

2;

3;
Bir tane konum vardı ilk attığın beyaz deathadder ile ilgili. N11 de başka bir satıcı bu fiyatlara yakın yine aynı yurt dışı etiketiyle Hong Kong da üretilen markasız ürünü satıyordu. İyi ki bu forumda konu açmışım da arkadaşın birinden neden bu kadar ucuz olduğunu sormasını istemiştim. Ürün fake çıkmıştı.

Deathadder ın fiyatı bende şüphe uyandırdı bir de son attığın mouse 400 dpi :d uzak durmanı öneririm.
biraz hortlattım ama ben de o mouseden almak istiyorum. O mouse 400dpi değil 16000dpi, 400olan ips ve 400ips çok iyi bir değer bu fiyattaki mouselere göre.

biraz hortlattım ama ben de o mouseden almak istiyorum. O mouse 400dpi değil 16000dpi, 400olan ips ve 400ips çok iyi bir değer bu fiyattaki mouselere göre.
Yüksek ihtimal gerçek değil.
Bir tane konum vardı ilk attığın beyaz deathadder ile ilgili. N11 de başka bir satıcı bu fiyatlara yakın yine aynı yurt dışı etiketiyle Hong Kong da üretilen markasız ürünü satıyordu. İyi ki bu forumda konu açmışım da arkadaşın birinden neden bu kadar ucuz olduğunu sormasını istemiştim. Ürün fake çıkmıştı.
Yine de sen bilirsin.

Yani ben Rival 3 almayı planlıyorum. 300Tl kendisi ama 2 güb önce 250TL idi. Sırf kargo beklemeyeyim diye sabahı bekledim. Bir de ne göreyim? 299TL ._.

Ben de sabah 9 civarında monitör gördüm 1899tl. Öğleden sonra 5 gibi ne göreyim 1950 tl olmuş :D

https://www.trendyol.com/logitech/g..._hvYGwaAPJ0L4A9V0IoGgQ1NaHU0CYyhoCm2QQAvD_BwE bunu alırdım.

evet bu da baya iyi şuanki fiyatına

AMD. :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,736
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas