baranakpnr35
80+
Dahası
7000TL yi temmuza kadar katlamak istesem altın mı daha karlı olur yoksa dolarmı?
Altın ve dolarla para katlamak mı?7000TL yi temmuza kadar katlamak istesem altın mı daha karlı olur yoksa dolarmı?
nasıl katlasın peki ??Altın ve dolarla para katlamak mı?
nasıl katlıyayım başka? dua ederekmiAltın ve dolarla para katlamak mı?
Coine güvenemiyorum belli olmaz coin ama doların artacağı kesinCoin almalısın dolar Euro düşük miktarda kazandırmaz bence
bitcoin türevlerine yaptırırsan kear edersin ama uzun vadede unutucan o parayı7000TL yi temmuza kadar katlamak istesem altın mı daha karlı olur yoksa dolarmı?
Knk forumda yatırım tavsiyesi yasak. Ama sana tecrübeme dayanarak Altın da kısa vadede büüyk kar yapamazsın. Yani dersen ki ben paramı yatırırım 200 300 TL kar alınca bozdururum yap. Dolara gelince aynı keza.
peki hangi coinleri önerirsinizCoin almalısın dolar Euro düşük miktarda kazandırmaz bence
Knk forumda yatırım tavsiyesi yasak. O yüzden ben bişe önermem şunu al diye. Ama sana kendi tecrübeme göre dolar ve altına kısa vade yatırım yapma. Ben yaptım bi tık pişman oldum. Şimdi sana al şunu şöyle yap böyle yap derim sonra alt üst olur piyasa ben vebal altında kalmayim. Şans işi biraz coin falan.peki hangi coinleri önerirsiniz
Cumhuriyet altını al ve sat7000TL yi temmuza kadar katlamak istesem altın mı daha karlı olur yoksa dolarmı?
cs go da kasa açarak bıçak çıkarsa iyi katlar heenasıl katlasın peki ??
hocam altın ve dolar kesinlikle kısa süreli yatırım aracı değildir ve bunları alırken en az bi 4 5 yıl tutmanız gerekli yani uzun vadede kâr elde ettiriyorlar o yüzden kripto para sektöründe alım satım yapabilirsiniz7000TL yi temmuza kadar katlamak istesem altın mı daha karlı olur yoksa dolarmı?