Neler Yeni

Hangisine yatırmak daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran Akpınar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
7000TL yi temmuza kadar katlamak istesem altın mı daha karlı olur yoksa dolarmı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Knk forumda yatırım tavsiyesi yasak. Ama sana tecrübeme dayanarak Altın da kısa vadede büüyk kar yapamazsın. Yani dersen ki ben paramı yatırırım 200 300 tl kar alınca bozdururum yap. Dolara gelince aynı keza.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran Akpınar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
peki hangi coinleri önerirsiniz
Knk forumda yatırım tavsiyesi yasak. O yüzden ben bişe önermem şunu al diye. Ama sana kendi tecrübeme göre dolar ve altına kısa vade yatırım yapma. Ben yaptım bi tık pişman oldum. Şimdi sana al şunu şöyle yap böyle yap derim sonra alt üst olur piyasa :D ben vebal altında kalmayim. Şans işi biraz coin falan.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
nasıl katlasın peki ??
cs go da kasa açarak bıçak çıkarsa iyi katlar hee :p
Mesaj otomatik birleştirildi:

7000TL yi temmuza kadar katlamak istesem altın mı daha karlı olur yoksa dolarmı?
hocam altın ve dolar kesinlikle kısa süreli yatırım aracı değildir ve bunları alırken en az bi 4 5 yıl tutmanız gerekli yani uzun vadede kâr elde ettiriyorlar o yüzden kripto para sektöründe alım satım yapabilirsiniz

bıraktım

80+ Bronze
Yatırım tavsiyesi vermek gibi olmasın ama benim düşünceme göre edindiğim tecrübelere göre yeni çıkacak coinlere yatırım yapmak daha mantıklı çünkü patlama istatistiklerini incellehince daha fazla görünüyor tabii ki karar senin kimsenin dediğine tav olup üzülcegin paraları bağlama derim 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,624
Üyeler
164,709
Son üye
brs.okcu
Top Bottom