taktın rgb rama her yüksek bütçede rgb ram öneriyosunNet Sinerji'deki sistem.
İlk sistemdeki anakart iyi değil, SSD'ye çok güvenemedim, PSU olarak MWE White 650 daha iyi, ayrıca RAM RGB değil .
Bu saydıklarım yüzünden ikinci sistem.
Windforce serisi o kadar iyi değildir, Nvidia'nın en sıcak çalışan serilerinden biridir. Çok göze batmasa da eski TUF gibi.Bütçem yeterse net değiştiririm
O kadar para veriliyor güzel görünmesin mi kasa aa. MB511 diyoruz içerisi çok güzel görünüyor.taktın RGB rama her yüksek bütçede RGB ram öneriyosun
RAM diyorum dostum ayrıca windforce x3 olanlar pek ısınmıyoWindforce serisi o kadar iyi değildir, Nvidia'nın en sıcak çalışan serilerinden biridir. Çok göze batmasa da eski TUF gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar para veriliyor güzel görünmesin mi kasa aa. MB511 diyoruz içerisi çok güzel görünüyor.
O kadar para verdikten sonra ışıksız RAM gayet büyük bir eksiklik.taktın RGB rama her yüksek bütçede RGB ram öneriyosun
ama çoğu rgb ramde OC yapılabilir çipler bulunmuyor maalesefO kadar para verdikten sonra ışıksız RAM gayet büyük bir eksiklik.
Kendi paranla rezil olmak gibi bir şey.
İşi biliyorsun la sen!Gamegarajdaki daha uygun ama görünüş ve içindekiler içime oek sinmedi bu yüzden sorayım dedim sağolun
Çok güzel salladın bremin'.ama çoğu RGB ramde OC yapılabilir çipler bulunmuyor maalesef
O kadar para verdikten sonra ışıksız RAM gayet büyük bir eksiklik.
Kendi paranla rezil olmak gibi bir şey.
RGB hayattırİşi biliyorsun la sen!
Çok güzel salladın bremin'.