KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
sallamadım la ÇOĞU RGB RAM dedim ballistix tracerde filan var ama çoğunda yokİşi biliyorsun la sen!
Çok güzel salladın bremin'.
sallamadım la ÇOĞU RGB RAM dedim ballistix tracerde filan var ama çoğunda yokİşi biliyorsun la sen!
Çok güzel salladın bremin'.
ichiil 3x modeli 300 TL daha fazla benim bütçem 10.500 max bu yüzden aşıyorSinerji'deki sistem derim ama ne olur ekran kartı modelini Ichill ile değiştir çok daha kaliteli.
Sen üst seviye RGB RAM görmemişsin, e burası Türkiye olunca normal.sallamadım la ÇOĞU RGB RAM dedim ballistix tracerde filan var ama çoğunda yok
link varmı bakayım bi? yada söylersenSen üst seviye RGB RAM görmemişsin, e burası Türkiye olunca normal.
9.600 TL ye Gamegaraj dan 5AN-X i özelleştirerek mi almalıyım yok sinerjiden 10.500TL ye bunu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bakıp anlama şansın biraz az ama Türkiye'de dediğim gibi bulman biraz zor.link varmı bakayım bi? yada söylersen
Kendi RAM'imi örnek gösterebilirim Çinden gelme RAM ve OC potansiyeli şöyle;link varmı bakayım bi? yada söylersen
https://www.hepsiburada.com/corsair...MI7IeH2oKO6wIVpoBQBh1NnAK_EAYYASABEgLrU_D_BwEBakıp anlama şansın biraz az ama Türkiye'de dediğim gibi bulman biraz zor.
Trident-Z RGB, Trident-Z Neo, Vengeance RGB PRO, Dominator Platinum vs. gibi modellerin üst seviye modelleri Türkiye'de çok bulunmuyor, olsa da pahalı olurdu.
Bunlarda overclocklanabilecek çip var üst modellerinde*.
Biz görmeye alıştık 350 ₺'ya XPG RGB'i RAM'i, iyi sanıyoruz çipini ama değil işte, fiyatına göre anca o kadar çip, haklı olarak.
Dostum dediklerimi anlamamışsın, bunlar üst seviye değil la değil.
dominator platinium işteDostum dediklerimi anlamamışsın, bunlar üst seviye değil la değil.
https://www.corsair.com/ww/en/Categories/Products/Memory/DOMINATOR-PLATINUM-RGB/p/CMT16GX4M2K4600C19 bundan mı bahsediyorsunDostum dediklerimi anlamamışsın, bunlar üst seviye değil la değil.
Sen her gördüğün Dominator Platinum'a üst seviye diyeceksen işimiz var bizim.dominator platinium işte
Aynen öyle dostum. Bundaki çipler efsane mesela.