MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
Şu anda Middle-earth: Shadow of Murder oyunu indirimde. Ama hangisini alacağım bunlardan?
Pahalı olan en iyisidir?Şu anda Middle-earth: Shadow of Murder oyunu indirimde. Ama hangisini alacağım bunlardan?
Alıntıyı görüntüle
Bazen oyunların dlc leri indirimli fiyatından pahalı olabiliyor.Pahalı olan en iyisidir?
Benim bütçe o kadar fazla değil. Birkaç oyun daha alacağım. Ucuz olan da oyun mu?Pahalı olan en iyisidir?
GOTY Upgrade yazınca aklım karıştı. Ucuz olanı sadece oyun yani değil mi? Onu alacağım.Paketler sanırım dlc.7,20 TL olan normal oyun galiba.
Sana hangisi uyarsa onu alBenim bütçe o kadar fazla değil. Birkaç oyun daha alacağım. Ucuz olan da oyun mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GOTY Upgrade yazınca aklım karıştı. Ucuz olanı sadece oyun yani değil mi? Onu alacağım.
Ucuz olan da kendisi. Goty versiyonlar yenilenmiş oluyor.Benim bütçe o kadar fazla değil. Birkaç oyun daha alacağım. Ucuz olan da oyun mu?
Sepette DLC olarak görünüyor ama.Ucuz olan da kendisi. Goty versiyonlar yenilenmiş oluyor.
Hopi'ye davet koduyla kayıt olup birisini kendi davet kodunla kayıt ettirirsen 10 paracik geliyor sana o paraciklarla da 10₺'lik Steam cüzdan kodu alabiliyorsun böylece üstteki oyunu alabilirsin. Bu işlemi bir kaç kez tekrarlarsan alttakini de alırsın.Şu anda Middle-earth: Shadow of Murder oyunu indirimde. Ama hangisini alacağım bunlardan?
Alıntıyı görüntüle
Ben sorumun yanıtını arıyorum. Steam kodu falan değil.Hopi'ye davet koduyla kayıt olup birisini kendi davet kodunla kayıt ettirirsen 10 paracik geliyor sana o paraciklarla da 10₺'lik Steam cüzdan kodu alabiliyorsun böylece üstteki oyunu alabilirsin. Bu işlemi bir kaç kez tekrarlarsan alttakini de alırsın.
Ben çevirdim aslında ama yine de sormak istedim. Steam'de direkt Mordor oyunu yok çünkü, oyun sayfasında bunlar var. Yani oyunu oynamam için 23TL'lik paketi mi almam lazım?Hocam 7.20 TL'lik olan oyunun kendisine sahipseniz aldıktan sonra GOTY versiyonuna güncelliyor , 2. olan ise direk GOTY versiyonlu hali yani 2. olan oyun kimse ingilizce yazıları çevirmemiş galiba.
Yanlış çevirmediysem evet.Ben çevirdim aslında ama yine de sormak istedim. Steam'de direkt Mordor oyunu yok çünkü, oyun sayfasında bunlar var. Yani oyunu oynamam için 23TL'lik paketi mi almam lazım?
Teşekkür ederim.Yanlış çevirmediysem evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk olanını alın isterseniz dlc ise iade etmeyi denersiniz.