Karar veremiyorum hangisini almalıyım

IDarkLove

80+
Reaksiyon skoru
3
elimde iki tane monitör var ikisinden birini alacağım bunlardan biri Asus Tuf Gaming VG27AQ3A bir diğeri ise Rampage Glacier GL27R180Q ikisinide çok beğendim ikisinide çok kaliteli buldum ama karar veremiyorum sizce hangisini almalıyım bunları seçmemin sebepleride 2k istemem hz değerlerinin iyi olması ve aralarına tek fark var asusun hoparlörü var gayet kaliteli oynak başlı değil ama rampagein ise hoparlörü yok oynak başlı ama sizce hangisi

Rampage görmekten bıktım şu markanın koltuğu hariç tüm ürünleri berbat bütçen ne kadar dostum?

Rampage görmekten bıktım şu markanın koltuğu hariç tüm ürünleri berbat bütçen ne kadar dostum?
bütçem 8-9 bin tl ama taksitle alacağım için taksitlerde 12 bin tl ye kadar çıkıyorum ve aslında rampagein monitörü premium serisinde ve rampage son zamanlarda premium serisinde kötü iş çıkarmıyor bende rampage zenith pro mouse var yine premium serisinden ve gayet kaliteli

monitör güzel olsada markaya pek güvenemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konudan bağımsız ben asus tuf monitörlerden çok çektim ışık sızması, ölü pixel çıkması vs rampage'ye zaten yanaşmam benim önerim

Asus ROG Strix XG27ACS rog serisi kolay kolay sıkıntı çıkarmaz satarkende rahat satarsın.

buda güzel bunuda değerlendirebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konudan bağımsız ben asus tuf monitörlerden çok çektim ışık sızması, ölü pixel çıkması vs rampage'ye zaten yanaşmam benim önerim

Asus ROG Strix XG27ACS rog serisi kolay kolay sıkıntı çıkarmaz satarkende rahat satarsın.

ama bunun tek sıkıntısı güvenilir bir satıcı yok bundan bir ay önce bir gamepowerın bir monitörünü satın aldım puanı yüksek bir satıcıdan arızalı geldi ve bugünü kardar süründürdüler daha yeni alabildim iadeyi

Coil whine, flicker, agresif mat kaplama, aşırı ips glow ve ölü piksel şikayetleri var. Kalite kontrol kötü. Buna ek olarak kontrast oranı ortalamanın altında. Bu fiyat bandında çok daha mantıklı modeller mevcut.
1859.webp

1858.webp
1857.webp
1856.webp
1855.webp

Coil whine, flicker, agresif mat kaplama, aşırı ips glow ve ölü piksel şikayetleri var. Kalite kontrol kötü. Buna ek olarak kontrast oranı ortalamanın altında. Bu fiyat bandında çok daha mantıklı modeller mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben artık böyle sorunlar yaşamaktan bıktığım için asus rog olede geçiş yaptım kafam rahat. aldığım rog serisi ürünlerde hiç sorun yaşamadım.

ben artık böyle sorunlar yaşamaktan bıktığım için asus rog olede geçiş yaptım kafam rahat. aldığım rog serisi ürünlerde hiç sorun yaşamadım.
Oledle İPS aynı değil. Her rog da aynı kalitede değil. Bu benim şikayetim değil kullanıcıların şikayeti. Senin sorun yaşamaman hiç bir şey ifade etmiyor. Bambaşka bir klasmanda monitör kullanıp çok daha alt seviye bir model hakkında sırf adında rog geçiyor diye öneride bulunmak yanlış.

Geri