Hangisini Seçmeliyim?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
Arkadaşlar alacağım sistem bu:https://www.gaming.gen.tr/urun/5983...-4gb-8gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Alacağım Monitör sistem ile aynı siteden olmak zorundadır

Monitör için maks bütçem 1300

1.Monitör:

2.Monitör:

Not:HER TÜRLÜ OYUN OYNAMAKTAYIM HİKAYE FPS KORKU PUBG FORTNİTE LOL CSGO VALORANT ZULA yani her tür oyun oynuyorum hangi monitör daha iyi olur?

bu fiyata 144hz bulabilirsiniz.

PUBG FORTNİTE LOL CSGO VALORANT ZULA
Her türlü yazmışsın ama yine de soruyim.
3A ne kadar var ağırlıklı FPS oyunları mı ?
Post automatically merged:

Ağırlık 3A ise şu 2. 27'' 75HZ IPS monitör olabilir . Ağırlık FPS ise arada bi 3A derseniz 144 hz 24'' VA bakın.

o bütçeyle 144 hz al 75 alıp pişman olursun ben gibi

1080p için 27'' fazla, o yüzden 2. monitör. Ama neden aynı site 1300 tl'ye 144 hz bulabilirsin.

Ağırlık 3A ise şu 2. 27'' 75HZ IPS monitör olabilir . Ağırlık FPS ise arada bi 3A derseniz 144 hz 24'' VA bakın.
3a ne oluyor tam olarak

Ya gunde 4 saat oynuyosam 2 saati simulasyon hikaye turu agirlikli olarak bu iki saatin simulasyon kalan2 saati ise csgo valorant lol pubg gibi oyunlar

Arkadaşlar alacağım sistem bu:https://www.gaming.gen.tr/urun/5983...-4gb-8gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Alacağım Monitör sistem ile aynı siteden olmak zorundadır

Monitör için maks bütçem 1300

1.Monitör:

2.Monitör:

Not:HER TÜRLÜ OYUN OYNAMAKTAYIM HİKAYE FPS KORKU PUBG FORTNİTE LOL CSGO VALORANT ZULA yani her tür oyun oynuyorum hangi monitör daha iyi olur?
Bence aynı siteden alma ben kendim o fiyata 165 hz2ms acer monitör aldım hepsi buradadan tam 1300 TL ye aşırı memnunum herhangibir ölü piksel çıkmadı tavsiye ederim olmuşken 165 hz olsun bence

Ya gunde 4 saat oynuyosam 2 saati simulasyon hikaye turu agirlikli olarak bu iki saatin simulasyon kalan2 saati ise csgo valorant lol PUBG gibi oyunlar
120-144 HZ İPS monitörlere bak o zaman

Bence aynı siteden alma ben kendim o fiyata 165 hz2ms acer monitör aldım hepsi buradadan tam 1300 TL ye aşırı memnunum herhangibir ölü piksel çıkmadı tavsiye ederim olmuşken 165 hz olsun bence
H.o.

Geri