elemin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 766
- Bütçe
- 5000
5070'li sistemim var fsp 650 hyper pro 80 psu var ama çok fazla bileşen takılı bilgisayara riskli olur mu diye uzun ömürlü olması açısından almışken kaliteli bir psu alayım diyorum 3.5k civarıydı bütçem ama iyzico kampanyası olunca 4.5-5 k bandına çıkabilirim ilk alışveriş de geçerli olursa sanırım %10 + %25 le birlikte 1.5k indirim oluyor.Psu tier listesine göre hareket ettim biraz seçerken en azından B sınıfı olsun diye linkteki psuları ön plana attım.Corsair'in fiyatı yüksek gibi ama en güvenilir liman oymuş gibi geliyor.Enermax'ın bu modelini çoğu kişi tavsiye ediyor ama uygun olması işkillendiriyor beni 1200w lık bir psunun belki de olması gereken fiyattır.Sizce hangisini seçmeliyim uzun vade açısından 10 yıl arkama bakmayım ve elektrik kesintisinde sistemi korusun istiyorum.Bir de yükte çok sesli çalışmasın.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr

Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…

Corsair RM750e 750W 80+ Gold PCIe 5.0 Full Modüler ATX Güç Kaynağı (CP-9020262-EU)
Geleneksel güç kaynaklarından daha kısa olan RMe, PSU’nuzun arkasında daha fazla kablo alanı sunar.