Hangisini tercih etmeliyim?

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
766
Bütçe
5000
5070'li sistemim var fsp 650 hyper pro 80 psu var ama çok fazla bileşen takılı bilgisayara riskli olur mu diye uzun ömürlü olması açısından almışken kaliteli bir psu alayım diyorum 3.5k civarıydı bütçem ama iyzico kampanyası olunca 4.5-5 k bandına çıkabilirim ilk alışveriş de geçerli olursa sanırım %10 + %25 le birlikte 1.5k indirim oluyor.Psu tier listesine göre hareket ettim biraz seçerken en azından B sınıfı olsun diye linkteki psuları ön plana attım.Corsair'in fiyatı yüksek gibi ama en güvenilir liman oymuş gibi geliyor.Enermax'ın bu modelini çoğu kişi tavsiye ediyor ama uygun olması işkillendiriyor beni 1200w lık bir psunun belki de olması gereken fiyattır.Sizce hangisini seçmeliyim uzun vade açısından 10 yıl arkama bakmayım ve elektrik kesintisinde sistemi korusun istiyorum.Bir de yükte çok sesli çalışmasın.

5070'li sistemim var fsp 650 hyper pro 80 psu var ama çok fazla bileşen takılı bilgisayara riskli olur mu diye uzun ömürlü olması açısından almışken kaliteli bir psu alayım diyorum 3.5k gibiydi bütçem ama iyzico kampanyası olunca 4.5-5 k bandına çıkabilirim ilk alışveriş de geçerli olursa sanırım %10 + %25 le birlikte 1.5k indirim oluyor.Psu tier listesine göre hareket ettim biraz seçerken en azından B sınıfı olsun diye linkteki psuları ön plana attım.Corsair'in fiyatı yüksek gibi ama en güvenilir liman oymuş gibi geliyor.Enermax'ın bu modelini çoğu kişi tavsiye ediyor ama uygun olması işkillendiriyor beni 1200w lık bir psunun belki de olması gereken fiyattır.Sizce hangisini seçmeliyim uzun vade açısından 10 yıl arkama bakmayım ve elektrik kesintisinde sistemi korusun istiyorum.Bir de yükte çok sesli çalışmasın.

enermaxı alın 750w ilerleyen zamanlarda yetmeyebilir

enermaxı alın 750w ilerleyen zamanlarda yetmeyebilir
Şöyle 1000w ve daha ucuz olsaymış keşke çok fazla benim için ama ileride satarsam değeri olur en azından :D

5070'li sistemim var fsp 650 hyper pro 80 psu var ama çok fazla bileşen takılı bilgisayara riskli olur mu diye uzun ömürlü olması açısından almışken kaliteli bir psu alayım diyorum 3.5k civarıydı bütçem ama iyzico kampanyası olunca 4.5-5 k bandına çıkabilirim ilk alışveriş de geçerli olursa sanırım %10 + %25 le birlikte 1.5k indirim oluyor.Psu tier listesine göre hareket ettim biraz seçerken en azından B sınıfı olsun diye linkteki psuları ön plana attım.Corsair'in fiyatı yüksek gibi ama en güvenilir liman oymuş gibi geliyor.Enermax'ın bu modelini çoğu kişi tavsiye ediyor ama uygun olması işkillendiriyor beni 1200w lık bir psunun belki de olması gereken fiyattır.Sizce hangisini seçmeliyim uzun vade açısından 10 yıl arkama bakmayım ve elektrik kesintisinde sistemi korusun istiyorum.Bir de yükte çok sesli çalışmasın.

Aradaki güç farkı da göz önünde bulundurularak tercihinizi enermax modelden yana yapmakta fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,784
Üyeler
174,241
Son üye
Sercan3579
Geri