Yardım Hangi PSU yu tercih etmeliyim ?

Teşekkürler hocam . Forumdaki konuya da baktım hocam da raıjıntek öneriyor aslında deepcool a kıyasla , ama işte doğru düzgün veri bulunmadığı için uzun ömürlü kullanan vs olmadığı için daha yeni yeni kullanmaya başlandığı için korkutuyor sadece :

Teşekkürler hocam . Forumdaki konuya da baktım hocam da raıjıntek öneriyor aslında deepcool a kıyasla , ama işte doğru düzgün veri bulunmadığı için uzun ömürlü kullanan vs olmadığı için daha yeni yeni kullanmaya başlandığı için korkutuyor sadece :
forumda raijintek markasının ampere ve cratos modellerini kullanan çok insan vardı hiçbirinin şikayet ettiğini görmedim kısaca sorun yaratmaz ve akakçeden bakarsan popülerlik kısmında çok yukarda sorun yaşayan olsaydı elbet haberimiz olurdu :D

Herkese merhabalar. Bütçem max 5500 civarı. Aklımda birkaç marka psu var siz hangisini önerirdiniz acaba ?
1-
2-
3-
4-
Moduler takıntın yoksa; fiyat iyi. B+

forumda raijintek markasının ampere ve cratos modellerini kullanan çok insan vardı hiçbirinin şikayet ettiğini görmedim kısaca sorun yaratmaz ve akakçeden bakarsan popülerlik kısmında çok yukarda sorun yaşayan olsaydı elbet haberimiz olurdu :D
Öyle umuyorum diyerek teşekkürlerimi iletiyorum . :D cratos 850 den devam edeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Moduler takıntın yoksa; fiyat iyi. B+

Çok teşekkürler hocam ama modüler olması önemliydi benim için , cratos veya deepcool arasındayım , her halde cratos dan devam edeceğim :

Öyle umuyorum diyerek teşekkürlerimi iletiyorum . :D cratos 850 den devam edeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler hocam ama modüler olması önemliydi benim için , cratos veya deepcool arasındayım , her halde cratos dan devam edeceğim :
İkisini de kullanmadım,
Kullandıgım psu(suan)
Corsair ax1200i
Evga gq650 ikiside 2014 te alınma ve devam.
Yegene 2008 civarı high power pc toplamıştım hala devam, 17 yıldır.
Evga ve corsair almamın nedeni, o zamanlar da global garanti en iyi firmalardır.
İkisini de bg den buranın yarı fiyatına almıştım.
Sahsen ureticiden olursa :
Seasonic
Super flower
Fsp
High power
Marka lardan:
Nzxt
Phantex (bunlar a tier civarı urettirirler genelde)
Diğerler butçeye gore vardır.
Alacagın psu yu gule, gule uzun yıllar kullanırsın👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,173
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri