Snapdragon modeli midirMerhaba arkadaşlar,
Sorum başlıkta gördüğünüz gibi. S21 mi S21 FE mi tercih edilmeli? Arasındaki farklar neler yardımcı olursanız sevirim.
Hangisi snapdragonsa onu al exynos çok kötüS21 FE snapdragon ancak S21 Exynos
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden?
Exynosun son modelleri performans olarak geride kalsa da ısı ve şarj sorunu çözülmüş diye duydum. Snapdragon daha oturaklı bir işlemci evet, ancak günlük kullanımda bu farkı asla anlayamayızHangisi snapdragonsa onu al exynos çok kötü
Vallaha çok benziyorlar kiminin kamerası iyi diyorlar kiminin işlemcisiS21 iyi diye biliyorum aralarında.
fe de snapdragon var diye biliyorum o yüzden fe hem fe daha güzel görünüyor bana göre.Merhaba arkadaşlar,
Sorum başlıkta gördüğünüz gibi. S21 mi S21 FE mi tercih edilmeli? Arasındaki farklar neler yardımcı olursanız sevirim.
Exynosun son modelleri performans olarak geride kalsa da ısı ve şarj sorunu çözülmüş diye duydum. Snapdragon daha oturaklı bir işlemci evet, ancak günlük kullanımda bu farkı asla anlayamayız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vallaha çok benziyorlar kiminin kamerası iyi diyorlar kiminin işlemcisi
şöyle söyliyim ben s9 plus kullanıyorum çıktığında aldım 2018 şubatta aldım çıktığında hala güncelleme geliyor 4 yıl oldu dahada gelir sanırım
Çok kararsız bırakan bir durum. Biraz fiyatlar düşse idi hiç düşünmeden S21+ alır geçerdim.şöyle söyliyim ben s9 plus kullanıyorum çıktığında aldım 2018 şubatta aldım çıktığında hala güncelleme geliyor 4 yıl oldu dahada gelir sanırım