Neler Yeni

Hap yutamıyorum? Ne yapmalıyım?

baykemal

80+ Bronze
Aklıma bi şey geldide olur mu bilmiyorum 3 tane bardağa mümkünse şeffas olmasın bardak su doldur ailenden birine yada senin görmeyeceğin şekil bardağın içine koydur sonra iç bütün bardakları bu işe yarayabilir çünkü seninki psikolojik tamamen
Hapın ağzıma girdiğini anlıyorum. Hiçbir türlü gitmiyor. Toz haline veya küçük parçacıklar haline getirip yutmak zararlı mı?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uzun süredir yutmayı deniyorum olmuyor. Her türlü yöntemi denedim. Daha önce hapı ağzımda kırarak/suyun içinde çözerek yuttum. Sonra zararlı olduğunu duydum bıraktım. Şu anda başım çok fena ağrıyor. Sabahtan beri geçmedi. Nasıl hap yutabilirim?
Dilini dışarı doğru çıkarıyorsun. Parmak takarken yaptığın gibi yapıp küçük dilinin önüne hapı koyuyorsun. Suyu bile içmeden refleks olarak direkt yutarsın.

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
Hapın ağzıma girdiğini anlıyorum. Hiçbir türlü gitmiyor. Toz haline veya küçük parçacıklar haline getirip yutmak zararlı mı?
Benim bildiğim kadarıyla her hapı parçalamamak gerekiyor.

SnareEcho

80+ Silver
Uzun süredir yutmayı deniyorum olmuyor. Her türlü yöntemi denedim. Daha önce hapı ağzımda kırarak/suyun içinde çözerek yuttum. Sonra zararlı olduğunu duydum bıraktım. Şu anda başım çok fena ağrıyor. Sabahtan beri geçmedi. Nasıl hap yutabilirim?
Yoğuta koy. Sonra güzelce göm. Bir anda ağzına at ve bir anda yut.

Top Bottom