güzel gibiHayırlı olsun / Geçmiş Olsun
O kadar laf ettim siteye dönüp dolaşıp geri aldım umarım sorunsuz ulaşır elimeAlıntıyı görüntüle
F/PHayırlı olsun / Geçmiş Olsun
O kadar laf ettim siteye dönüp dolaşıp geri aldım umarım sorunsuz ulaşır elimeAlıntıyı görüntüle
Hakguş Abim Döktürmüş.Hayırlı olsun / Geçmiş Olsun
Teşekkürler tavsiyeniz içinHayırlı olsun.
Abi tüm Türkiye ye baktım yok uygun şuan tek sorun donanım arşivi daha iyisini daha ucuza vermesi öyle bişi olursa zoruma giderfena değil şu ekonomide ilaç bence
Çok iyi sistem ya kasa dan yana şüphem var bide psu onun dışında güzel gibiHakguş Abim Döktürmüş.
kasa ile ilgili sistem kapandıktan sonra bile fanların çalışmaya devam ettiğine dair birşeyler diyorlar kimisi dp söküp kapandığından bahsediyor. Umarım yaşamazsınTeşekkürler tavsiyeniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi tüm Türkiye ye baktım yok uygun şuan tek sorun donanım arşivi daha iyisini daha ucuza vermesi öyle bişi olursa zoruma gider
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok iyi sistem ya kasa dan yana şüphem var bide psu onun dışında güzel gibi
Değişecektim stok yoktu diğer seçenekte ise önü kapalı nerdeyse o yüzden bunu aldımkasa ile ilgili sistem kapandıktan sonra bile fanların çalışmaya devam ettiğine dair birşeyler diyorlar kimisi dp söküp kapandığından bahsediyor. Umarım yaşamazsın
Site den çekincem var tek yoksa güzelBence güzel sistem. Hakkus'un pek F/P ve güzel sistem çıkarttığını gördüğüm olmamıştı.