Grande Terim
80+ Silver
Son düzenleme:
Ucuz olsun diye en dandik kasa ile en dandik PSU yu koymuş gidip sorsan kaliteli der ama.
Hüdaparlıların favori kasasıbu sistemdeki kasa kışa hazırlık yaparak kombi masraflarınızı bir nebze azaltabilirsiniz
standart haqqus.Ucuz olsun diye en dandik kasa ile en dandik PSU yu koymuş gidip sorsan kaliteli der ama.
dediklerinde kasa psu hariç bütün kısımlara katılıyorum. vok friday 2 almıştım malum rampage kasa psu geliyordu sistem çalışırken odada uyuyamadım bırak uyumayı odaklanamadım bile. malum molex bağlantılı geldiği için süpürge tadında bir ses çıkarıyordu. satıp direk bitfenix nova meshe geçtim huzur ve sessizlik buldumRampage kasa ve psu kullanıyorum abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama RTX 3070 sistem alacak olsam daha iyi parçalı sistem alırım ayrıca bu fiyata bu parçalar çok mantıksız geliyor kur sanki %20 değilde %40 artmış gibi davranıyorlar.
rampage x-force olan modeli kullanıyorum dediğin kadar ses çıkmıyor hatta eski kasam cougara göre daha sessiz diyebilirim psu ise biraz daha sesli ona katılıyorum ama psuya göre abartı değil.dediklerinde kasa psu hariç bütün kısımlara katılıyorum. vok friday 2 almıştım malum rampage kasa psu geliyordu sistem çalışırken odada uyuyamadım bırak uyumayı odaklanamadım bile. malum molex bağlantılı geldiği için süpürge tadında bir ses çıkarıyordu. satıp direk bitfenix nova meshe geçtim huzur ve sessizlik buldum
Yüzde yüz katılıyorum.6700XT'li sistemler varken 3060, 3060 Ti ve 3070 alınmaz. Fanboy olanlar ve cidden hiçbir bilgisi olmayan AMD yazılım sorunlarından korkanlar alır sadece. Hem VRam hem performans dan kaybediyorlar.
Sistemde kaliteli değil.