Neler Yeni

hard disk tamamen nasıl silinir ?

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
geçmişteki belgelerimin fotoğraflarımın vs geri getirilmesini istemiyorum diski birine satacağım işime yaramadığı için geçmişteki fotoğraf video gibi şeyleri program ile geri getirmemesi için ne yapabilirim ?

Erda Yıldırım

80+ Gold
geçmişteki belgelerimin fotoğraflarımın vs geri getirilmesini istemiyorum diski birine satacağım işime yaramadığı için geçmişteki fotoğraf video gibi şeyleri program ile geri getirmemesi için ne yapabilirim ?
biçimlendirerek

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Format usbsi hazırla oradan o diskin parçalarını sil. (format ekranına gelmeden önce adlandır kayıp olmasın)

başka disk takılıysa onları elleme. Format ekranından sildikten sonra pcyi kapatıp çık ve sat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biçimlendirerek
Aynen bu daha kolay o.O2

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format usbsi hazırla oradan o diskin parçalarını sil. (format ekranına gelmeden önce adlandır kayıp olmasın)

başka disk takılıysa onları elleme. Format ekranından sildikten sonra pcyi kapatıp çık ve sat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen bu daha kolay o.O2
format ekranından biçimlendir mi yapacağım yeterli kalır mı

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Verileri geri getirmek diske fiziksel hasar vermediğiniz sürece her zaman mümkündür. Ama satın alan kişi bununla uğraşır mı? Kötü niyetli biri değilse sanmıyorum. Eğer çok hassas belgeleriniz, fotolarınız, videolarınız yoksa biçimlendirip gönderin gitsin.

İçiniz rahat etsin istiyorsanız diske birkaç defa diskin tamamını dolduracak büyüklükte 4K film gibi dosyalar atıp silin. Üzerine CCleaner’dan “boş alanı temizleme” işlemi de yapabilirsiniz. Bu şekilde geri getirilmesi çok çok zor hale gelir. Çok zaman ister. Alacak kişi manyağın teki olmadığı sürece korkacak bir şey kalmaz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Geri getirmek mümkün ama alan kişinin bununla uğraşacağını hiç sanmıyorum.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verileri geri getirmek diske fiziksel hasar vermediğiniz sürece her zaman mümkündür. Ama satın alan kişi bununla uğraşır mı? Kötü niyetli biri değilse sanmıyorum. Eğer çok hassas belgeleriniz, fotolarınız, videolarınız yoksa biçimlendirip gönderin gitsin.

İçiniz rahat etsin istiyorsanız diske birkaç defa diskin tamamını dolduracak büyüklükte 4K film gibi dosyalar atıp silin. Üzerine CCleaner’dan “boş alanı temizleme” işlemi de yapabilirsiniz. Bu şekilde geri getirilmesi çok çok zor hale gelir. Çok zaman ister. Alacak kişi manyağın teki olmadığı sürece korkacak bir şey kalmaz.
Geri getirmek mümkün ama alan kişinin bununla uğraşacağını hiç sanmıyorum.
bende satacağım kişiye güvenmediğim için riske atmak istemiyorum tamam teşekkür ederim

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Formata falan girme çıldırma :) ne gerek var format usbsi hazırlamaya vs?

Disk yönetimine girip istediğin diski seçip biçimlendirme işlemini başlat.

bozkurtum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nurettin
öyle windows üzerinden biçimlendirme ile veriler gitmez özellikle resimler ve videolar kalma ihtimali yüksek veriler onun için özel hardisk temizleme programları kullanmak gerekir..

FaWoRi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Aykut Tanrıverdi
PCTuneUp Free File Shredder programı sana yardımcı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,956
Üyeler
168,714
Son üye
Emre2005