Neler Yeni

hard diskimde 1 bad sectör oluştu

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
bu hafta içinde bir gün bad sectör girmiş geçen hafta fulldu bugün test ettim 1 kırmızı çıktı ne yapmam gerek garantisi yok kapatma veya onarma olarak nasıl yayılmasını durdurabilirim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bu hafta içinde bir gün bad sectör girmiş geçen hafta fulldu bugün test ettim 1 kırmızı çıktı ne yapmam gerek garantisi yok kapatma veya onarma olarak nasıl yayılmasını durdurabilirim
Onarma yapman mümkün değil. Fiziksel bir hasar çünkü. Ancak yayılmasını bir nebze durdurabilirsiniz. Hard diskinize Low Level Format atarsanız o bad sector kapanacak üstü örtülecek.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onarma yapman mümkün değil. Fiziksel bir hasar çünkü. Ancak yayılmasını bir nebze durdurabilirsiniz. Hard diskinize Low Level Format atarsanız o bad sector kapanacak üstü örtülecek.
başka çaresi yok mu low level formatı nasıl atabilirim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
başka çaresi yok mu low level formatı nasıl atabilirim
Başka çaresi yok bad sectorü CD çizilmesi gibi düşün CD nasıl çizilince o çizik bir daha silinmiyor bu da aynı. LLF dışında farklı bir alternatif önermiyorum. Nasıl atılacağını unuttum yanlış bilgi vermek istemem. Formatı sisteme değil HDD'ye atıyorsun. Araştırırsan bulursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,726
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom