Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Onu biliyorum zaten, anlamak için öyle dedimHayır sadece windows değil doğru olanı bu zaten 1024 mb 1 gb dir.
Onu biliyorum zaten, anlamak için öyle dedimHayır sadece windows değil doğru olanı bu zaten 1024 mb 1 gb dir.
Şimdi anladım, üreticiler 1000MB olarak hesaplıyor fakat Windows 1024 üzerinden hesaplıyor.Hayır sadece windows değil doğru olanı bu zaten 1024 mb 1 gb dir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Depolama diski ve bilgisayarlardaki sistemler farklıdır.
Bilgisayarlarda, RAM'in çalışma mantığı dolayısıyla 1 GB = 1024 MB ve türevleri olarak kabul ediliyor. Çünkü veri ikili sayı sistemi olarak depolanıyor ya da işleniyor RAM'de ve işlemcide.
Depolama birimi üreticileri ise 1 GB'ı 1000 MB olarak kabul ediyor.
Normal. Dünya'daki herkeste öyle gözüküyor
öyle olması gerek sıkıntı yok
Eyvallah herkese. Bir sorum daha olucak şimdi HDD takma yeri kasada çok sakat yerde açamadım bir türlü zorlamakta istemiyorum. Power altta kutuyla kaplı o kutunun üstüne çift taraflı bantla yapıştırsam sorun olur mu ??Normal çünkü 1gb 1024mb ama üreticiler 1000mb hesaplar
HDD'nin sabit durması önemli, herhangi bir zarar görmeyecekse takılabilir ama çok önermiyorum.Eyvallah herkese. Bir sorum daha olucak şimdi HDD takma yeri kasada çok sakat yerde açamadım bir türlü zorlamakta istemiyorum. Power altta kutuyla kaplı o kutunun üstüne çift taraflı bantla yapıştırsam sorun olur mu ??
Olur kısa devre yapabilir HDD'lerin altında yeşil kart var metale değerse kısa devre yapar ama o kart üste gelecek şekilde yani tam tersi şekilde bantlarsanız bir şey olmaz.Eyvallah herkese. Bir sorum daha olucak şimdi HDD takma yeri kasada çok sakat yerde açamadım bir türlü zorlamakta istemiyorum. Power altta kutuyla kaplı o kutunun üstüne çift taraflı bantla yapıştırsam sorun olur mu ??
o kart üstte durucak zaten alt logolu olan tarafı https://www.n11.com/urun/seagate-ba...200-rpm-sata-3-hdd-673305?magaza=efsteknoloji bak burda gözüken tarafını bantlıcamOlur kısa devre yapabilir HDD'lerin altında yeşil kart var metale değerse kısa devre yapar ama o kart üste gelecek şekilde yani tam tersi şekilde bantlarsanız bir şey olmaz.
Tamam daha önce denemişliğim var sıkıntı olmaz yeter ki o kart metale temas etmesin.o kart üstte durucak zaten alt logolu olan tarafı https://www.n11.com/urun/seagate-ba...200-rpm-sata-3-hdd-673305?magaza=efsteknoloji bak burda gözüken tarafını bantlıcam
Benchmark testi. Bi sıkıntı gözüküyor mu ?Tamam daha önce denemişliğim var sıkıntı olmaz yeter ki o kart metale temas etmesin.
Değerler gayet iyiBenchmark testi. Bi sıkıntı gözüküyor mu ?
TeşekkürlerDeğerler gayet iyi
7200 rpm almıştım neden böyle gözüküyorDeğerler gayet iyi
Bilemiyorum çok ilginç ama belki yazılımsal bir hata olabilir çok takılmamak lazım.Mesaj otomatik birleştirildi:
7200 rpm almıştım neden böyle gözüküyor
İki programda da 5900 RPM gözüküyorBilemiyorum çok ilginç ama belki yazılımsal bir hata olabilir çok takılmamak lazım.
HDD'nin marka modeli nedir? Ve nereden aldın?İki programda da 5900 RPM gözüküyor