Neler Yeni

Harddisk *Hasarlı Disk* Hatası

Mert88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Arkadaşlar öncelikle selam. Her şey steamde oyun indirirken karşıma çıkan bir hata ile başladı. *Hasarlı Disk* bu hatayı aldıktan sonra harddisk sağlığını öğrenmek için birkaç program indirdim. Bütün programlarda en ufak bir hata bile çıkmadı fakat oyunlar geç yüklenmeye başladı. Oyun içersindeki nesneler yüklenmemeye başladı. Steamde oyun indirirken bir anda durup hata vermeye başladı. Artık bıktım ve bilen varsa danışmak istedim. Acaba sorun nerde olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Harddisk Seagate 1TB 7200rpm

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar öncelikle selam. Her şey steamde oyun indirirken karşıma çıkan bir hata ile başladı. *Hasarlı Disk* bu hatayı aldıktan sonra harddisk sağlığını öğrenmek için birkaç program indirdim. Bütün programlarda en ufak bir hata bile çıkmadı fakat oyunlar geç yüklenmeye başladı. Oyun içersindeki nesneler yüklenmemeye başladı. Steamde oyun indirirken bir anda durup hata vermeye başladı. Artık bıktım ve bilen varsa danışmak istedim. Acaba sorun nerde olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Harddisk Seagate 1TB 7200rpm
Bahsettiğiniz uygulamalar neler? Bahsettiğiniz uygulamalar işlem yaptı mı hiç?

Hd Tune ile error scan testi yapın. Quick Scan açmayın!

CrystalDiskMark ile test yapın. "All" tuşuna basarak başlıyor.

CrystalDiskInfo açın ekran görüntüsü açın.

Mert88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ediyorum. Verdiğiniz uygulamaları daha önce indirip test etmiştim fakat bu sonuçla karşılaşmamıştım.100 tane bad sector çıktı...
Galiba garantiye gönderip değiştirmem gerekiyor? Fakat sormak istediğim bir soru var. Yaklaşık 5 ay önce aldım bu diski ve o zamandan bu zamana kadar kullandım ve hiçbir donma vs sorun yoktu ne olmuş olabilir de bu duruma gelmiş olabilir?? Tekrardan teşekkür ediyorum
Bahsettiğiniz uygulamalar neler? Bahsettiğiniz uygulamalar işlem yaptı mı hiç?

Hd Tune ile error scan testi yapın. Quick Scan açmayın!

CrystalDiskMark ile test yapın. "All" tuşuna basarak başlıyor.

CrystalDiskInfo açın ekran görüntüsü açın.

Öncelikle teşekkür ediyorum. Verdiğiniz uygulamaları daha önce indirip test etmiştim fakat bu sonuçla karşılaşmamıştım.100 tane bad sector çıktı...
Galiba garantiye gönderip değiştirmem gerekiyor? Fakat sormak istediğim bir soru var. Yaklaşık 5 ay önce aldım bu diski ve o zamandan bu zamana kadar kullandım ve hiçbir donma vs sorun yoktu ne olmuş olabilir de bu duruma gelmiş olabilir?? Tekrardan teşekkür ediyorum

Ekler

• resim_2020-09-28_210645.png
    resim_2020-09-28_210645.png
    70.3 KB · Hit: 58

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Rica ederim

5 ayda 100 tane bad sector normal değil. Olabilecek en muhtemel sebep ya HDD çok sallandı ve hasar aldı ya da doğrudan bir darbe aldı.
Geçen sefer test yaptığınızda büyük ihtimal quick scan açtınız o yüzden gözükmedi. Quick scan açıp test yaparsanız %90 hatalı gösteriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,503
Üyeler
164,685
Son üye
JasonHartley
Top Bottom