Neler Yeni

Harddisk'im ölüyor yerine ne almaliyim

Hexagon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan Eren
Bütçe
300
iyi forumlar.
yaklasik 8 yildir gunluk kullanimda olan 1tb harddiskim oluyor. bircok bozulmus sektoru var. daha vfazla zarar gormeden once sistemden cikarip bi kenarda bekletmek istiyorum. fazla bir butcem yok ogrenciyim.
bu linkteki diskler isimi gorur mu?
not: sadece depolama icin. sistemimde 1 sata ssd 1 m.2 ssd bulunuyor. fotograv video vb gibi medya dosyalarini tutmasi icin alacagim!
linkler:
Hitachi 250gb 2.5" SSD
Hitachi 320GB 2.5" SSD

iyi forumlar.
yaklasik 8 yildir gunluk kullanimda olan 1tb harddiskim oluyor. bircok bozulmus sektoru var. daha vfazla zarar gormeden once sistemden cikarip bi kenarda bekletmek istiyorum. fazla bir butcem yok ogrenciyim.
bu linkteki diskler isimi gorur mu?
not: sadece depolama icin. sistemimde 1 sata ssd 1 m.2 ssd bulunuyor. fotograv video vb gibi medya dosyalarini tutmasi icin alacagim!
linkler:
Hitachi 250gb 2.5" SSD
Hitachi 320GB 2.5" SSD
Para biriktir 240 SSD al en ucuzu neyse onu al 7 aydır falan stormax kullanıyorum patlamadı

Hexagon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
C Ş
Seagate 500GB HDD alabilirsiniz. Kuponlar ile daha uyguna gelir. Ucuz ürün alıp verilerinizi kaybetmektense iyi ürün alıp işinizi sağlama alın. Zaten fiyat bütçeniz dahilinde. Tık hızında kupon oluyor saat 18.00'de. Oradan 200 üstü 40 TL indirim kuponunu da kullanıp daha uyguna alırsınız.

Top Bottom