Neler Yeni

Hardline vs HIQ protein tozu

A.Arif

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Arif
Siz tercih edecek olsanız hangi markanın ürününü tercih edersiniz? Şahsen ben HIQ yarın ilk defa kullanacağım ve tadını gerçekten merak ediyorum. İçerik bakımından da Hardline'ın daha başarılı olduğu söyleniyor. Bende bir süredir Hardline kullanıyorum ve memnun ettiğini söyleyebilirim. Bi değişiklik olsun diye hıq alayım dedim. Peki sizin fikirleriniz neler?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Berkecan Ergin
Hiq lezzet olarakta çok iyi, bence piyasada şuan fiyat performans ürün, lansmandan proteinocean :D
Sonra hiq sonrada xpro nun iyi içerik ve performans olarak bence bu şekilde iyi.

Mesela lansmandan çekicem şimdi protein tozu 64 ölçek 1200 e gelecek %15 ile :D

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiq lezzet olarakta çok iyi, bence piyasada şuan fiyat performans ürün, lansmandan proteinocean :D
Sonra hiq sonrada xpro nun iyi içerik ve performans olarak bence bu şekilde iyi.

Mesela lansmandan çekicem şimdi protein tozu 64 ölçek 1200 e gelecek %15 ile :D
Link atabilir misin fiyatı çok uygunmuş.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Berkecan Ergin
https://proteinocean.com/whey-protein-lansman-5

Lansman fiyatı 4 tane al 64 ölçek ediyor, daha önce alışveriş yaptıysan yorum yapınca %15 veriyor yada macfitin kodu var MAC10 onu kullanırsın %10 yapar 1300 civarına gelir 64 ölçek

Lansmanda yeni tadlar çıkıyor o yüzden uygun oluyor ykalayınca kaçırmıyorum :D

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Arif
https://proteinocean.com/whey-protein-lansman-5

Lansman fiyatı 4 tane al 64 ölçek ediyor, daha önce alışveriş yaptıysan yorum yapınca %15 veriyor yada macfitin kodu var MAC10 onu kullanırsın %10 yapar 1300 civarına gelir 64 ölçek

Lansmanda yeni tadlar çıkıyor o yüzden uygun oluyor ykalayınca kaçırmıyorum :D
Ben hıq sandım hocam proteinocean'mış. Ben vegan ürün olduğu için tercih etmiyorum proteinocean ürünlerini. Aynı zamanda da düşünüyorum 64 servis hıq nasıl 1200 diye.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Berkecan Ergin
hiq al o zaman onuda kullandım çok iyi, yanına birde pre workout çek o da çok iyi

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Arif
hiq al o zaman onuda kullandım çok iyi, yanına birde pre workout çek o da çok iyi
Pre lazım değil. Protein tozu da aldım zaten hıq'dan deniyicem yarın. Ama ben yinede bu markaların hardline ile kapışabileceğini pek zannetmiyorum. Muhtemelen 1 ay maksimum 2 ay hıq dener tekrar Hardline'a dönerim

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Berkecan Ergin
Hardline da denedim, hiq kat kat daha iyi, piyasada weider optimum dahil hepsini denedim. Şuan fiyat performans olarak alınacak ürünler
Lansmandan protein ocean
hiq
xpro

Sıralama bu şekilde gider

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Arif
Hardline da denedim, hiq kat kat daha iyi, piyasada weider optimum dahil hepsini denedim. Şuan fiyat performans olarak alınacak ürünler
Lansmandan protein ocean
hiq
xpro

Sıralama bu şekilde gider
Hocam hiç zannetmiyorum bu arada. Kullandığınız hardline fiyat bandındaki ürünlerden hangisi hem creatin hem bcaa hemde hydrozile whey barındırıyor ki içinde? Hıq sadece izole whey protein temelli. Hardline içinde hem consantre hem izole hem hidrolize whey protein barındırıyor. Yani içerik bakımından hardline hıq'yu tokatlar geçer bunun aksini de iddia etmek zor çünkü içerikleri ortada. Fiyat konusunda zaten aynı fiyattalar.

Bu videoyu izlerseniz de anlarsınız hocam demek istediklerimi.

Son düzenleme:
Top Bottom