Neler Yeni

Harici diske crack kurulumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bünyamin
Selamlar ben pc ye harici bir depolama düşünüyorum. Müzik programı olarak fl studio kullanıyorum. Harici depolama içine müzik programını ve bulunan pluginleri crackleyip kuracağım. Program crackli diye kurduktan sonra tak çıkar yapınca uyarı verir mi? Crack bozulur mu?

Selamlar ben pc ye harici bir depolama düşünüyorum. Müzik programı olarak fl studio kullanıyorum. Harici depolama içine müzik programını ve bulunan pluginleri crackleyip kuracağım. Program crackli diye kurduktan sonra tak çıkar yapınca uyarı verir mi? Crack bozulur mu?
Niye bozulsun? Crack kullanmayın

Crackte bazen portable olmayabiliyormuş bundan dolayı sıkıntı yaratabiliyor. O uygulamaları güncel fiyatlarla şu an kimse alamaz mecburen crack sürüm kullanmak zorundayız :(
Hocam bazen dediniz zaten, Kendiniz deneyin. Ben de satın alamıyorum da kul hakkıdır diye de crack kullanmıyorum esji oyun ve Windows lisansı harici

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bünyamin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bazen dediniz zaten, Kendiniz deneyin. Ben de satın alamıyorum da kul hakkıdır diye de crack kullanmıyorum esji oyun ve Windows lisansı hariciKan
Hocam bazen dediniz zaten, Kendiniz deneyin. Ben de satın alamıyorum da kul hakkıdır diye de crack kullanmıyorum esji oyun ve Windows lisansı harici
kanka kendim kurmucam birinde dosyalar var ücretle kurduruyor ona kurduracam yaklaşık 200 300 gb civarı uygulama 1 günü kurmaya harcayıp hem zaman hem de masraf kaybı bunu anlamanın bir yolu yok mudur

Şans işi hocam maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,592
Üyeler
172,696
Son üye
nihatc
Top Bottom