Neler Yeni

Hasarlı ürün geldi kanıt isteniyor.

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Emre
Beyler vok friday 3 sistem satın aldım sistem kasasının camı kırık geldi.Kargo tutanağı tutmadım yoğunluk nedeniyle getirmemişlerdi ben gidip aldım. Kutuyu açarken video kaydı aldım normalde tutanak şart ama gönderin inceleyelim dediler mail atmamı istediler ama mail 26mb civarı dosya boyutu yazıyor bunu nasıl halledebilirim acaba.

Ekler

• IMG_20231202_124538.jpg
    IMG_20231202_124538.jpg
    3.4 MB · Hit: 2,559
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Emre
Google, Yandex veya herhangi bir sitenin bulut depolama alanına videonuzu yükleyin. Yüklediğiniz sitenin linkini mailinize ekleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken husus videoyu yüklediğiniz siteden gizlilik ayarlarını düzenleyip görünür hale getirmeniz.
teşekkür ederim ☺️

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eray
Beyler vok friday 3 sistem satın aldım sistem kasasının camı kırık geldi.Kargo tutanağı tutmadım yoğunluk nedeniyle getirmemişlerdi ben gidip aldım. Kutuyu açarken video kaydı aldım normalde tutanak şart ama gönderin inceleyelim dediler mail atmamı istediler ama mail 26mb civarı dosya boyutu yazıyor bunu nasıl halledebilirim acaba.
Çok geçmiş olsun

hikoo

80+ Bronze
Ne musteri hizmetlerine ne de kargo sirketine yumusak yaklasma, full gaz konus bu ne rezalet dalga mi geciyorsunuz falan de, geri adim da atma pasa pasa iadeyi yaparlar

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Emre
Ne musteri hizmetlerine ne de kargo sirketine yumusak yaklasma, full gaz konus bu ne rezalet dalga mi geciyorsunuz falan de, geri adim da atma pasa pasa iadeyi yaparlar
iade istesem dediğin gibi olur kampanyalı sistem aldım uyguna o yüzden huylarına gitmeye çalışacam mecburen ☺️😂

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
internette ceviriciler var senin dosyan mp4 se mesela ordan yine mp4 çevir boyut düşer

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yakup Zengin
Hangi siteden aldın knka

canakayx

80+
Şahsen ben olsam ben de almazdım aide veya başka bir şey. Kutudan çıkartırken görmüyor muydun kırık olduğunu neden tamamen paketinden her şeyinden çıkarttın ki? Ayrıca kasayı köpükle gönderirler gônderirken ve kırılma ihtimali yok bile neredeyse şahsen ben inanmadım kargodan alırken böyle bir kırık için kutuda ağır derecede ezik olması da gerekiyor açarken videoya alabilirdin. Dediğim gibi firma içinde benim için de inandırıcı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,514
Üyeler
165,687
Son üye
remawiz
Top Bottom