En Fazla @DOGANALPASLANBurada bunu anlayabilicek biri var mıdır bilemiyorum.Doktorunuz bir şey söylemedi mi?
Yayılmacı tümorler olduğundan bahsediyor sırtının üst kısmında varmış beyinde küçülme bulunmuş. Boyun kısmında da tümorler olduğundan bahsediyor. Sırtında bulunan omurgalardan birinin boyu kısalmış ve anladığım kadarıyla bu tümörler kötü huylu tıp dilinde malign diye adlandırılıyor.kanser ile ilgili önemli bir bakabilirmisiniz acil lütfen yardımcı olursanız sevinirim ?
Hocam tam olarak neyi soruyorsunuz. İlk bulgular kansere bağlı patolojik bir durum olduğunu gösteriyor galiba :/kanser ile ilgili önemli bir bakabilirmisiniz acil lütfen yardımcı olursanız sevinirim ?
kanser evresi kaçıncı evre olduğunu ve tedavisi varmı 80 yaşında birinsinde oldu ne gibi tedaviler uygulanabilir ?Hocam tam olarak neyi soruyorsunuz. İlk bulgular kansere bağlı patolojik bir durum olduğunu gösteriyor galiba :/
Radyoterapi ve kemoterapi uygulanır genelde, evre 3 olduğunu tahmin ediyorum. Geçmiş olsunkanser evresi kaçıncı evre olduğunu ve tedavisi varmı 80 yaşında birinsinde oldu ne gibi tedaviler uygulanabilir
Hocam onu ancak onkoloji uzmanları cevaplar ya. Biraz yayılmış galiba ama tam bilgim yok benim de. Uzmaan görünün.kanser evresi kaçıncı evre olduğunu ve tedavisi varmı 80 yaşında birinsinde oldu ne gibi tedaviler uygulanabilir ?
Karma tedavi uygulanacaktır dediğin gibi büyük ihtimalle. Cerrahi operasyonlar yapılır mı bilmiyorum.Radyoterapi ve kemoterapi uygulanır genelde evre 3 olduğunu tahmin ediyorum.
Boyun omurlarında diğer dokulara yayilabilecek tümör gözlenmiş hocam geçmiş olsun Allah şifa versin.kanser ile ilgili önemli bir bakabilirmisiniz acil lütfen yardımcı olursanız sevinirim ?
ne gibi karma tedavi hocam ?Hocam onu ancak onkoloji uzmanları cevaplar ya. Biraz yayılmış galiba ama tam bilgim yok benim de. Uzmaan görünün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karma tedavi uygulanacaktır dediğin gibi büyük ihtimalle. Cerrahi operasyonlar yapılır mı bilmiyorum.
İşte kemo + radyo. Uzmana görünün.ne gibi karma tedavi hocam ?