K kronikto 80+ Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Serdar Keskin Dün, 13:00 #1 annemi arıyorum hat meşgul diyor ama meşgul değil o beni arıyabiliyor ben onu arıyamıyorum
U Ukhozi 80+ Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 244 Dahası Reaksiyon skoru 51 İsim Emre taşçı Dün, 13:03 #2 kronikto yazmış: annemi arıyorum hat meşgul diyor ama meşgul değil o beni arıyabiliyor ben onu arıyamıyorum Devamı için tıklayın... Annenizin telefonu sessizde falan olabilir mi
kronikto yazmış: annemi arıyorum hat meşgul diyor ama meşgul değil o beni arıyabiliyor ben onu arıyamıyorum Devamı için tıklayın... Annenizin telefonu sessizde falan olabilir mi
K kronikto 80+ Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Serdar Keskin Dün, 18:04 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ukhozi yazmış: Annenizin telefonu sessizde falan olabilir mi Devamı için tıklayın... değil engellemeye kadar baktım sorunu bulamadım
Ukhozi yazmış: Annenizin telefonu sessizde falan olabilir mi Devamı için tıklayın... değil engellemeye kadar baktım sorunu bulamadım