İşlemci ram bunlar yanında beleş mi geliyorHocam eğer siz 3 sene önce desteği biten sokete para baymak istiyorsanız ben bir şey diyemem ama aynı fiyata b 650m r gibi baba bir anakart var eğer am5 fiyatını fazla buluyorsanız
İşlemci ram bunlar yanında beleş mi geliyorHocam eğer siz 3 sene önce desteği biten sokete para baymak istiyorsanız ben bir şey diyemem ama aynı fiyata b 650m r gibi baba bir anakart var eğer am5 fiyatını fazla buluyorsanız
7500F=5800xİşlemci ram bunlar yanında beleş mi geliyor
hocam 475tl nasıl oluyor acıklar mısınız?İster wifili, ister wifisi olsun, am4 işlemcisi olup a320, a520, b450 çıplak anakart olanlar alsın. Niye derseniz Asus b550mk çıplak olan 3.5k satiliyorlardi. Bu anakart ds3h b550 ile neredeyse aynı fiyat ve bu anakart daha iyi. Bonus garanti kredi kartı olanlar 475tl de Bonus alırlar daha da iyi fiyat gelmiş olur
(2elde değeri fazla düşmez)
Garanti Bonus kredi kartı varsa Amazon harcama kampanyasına katil. Bı de e-ticaret kampanyası va ona da katil. 3.500tl üstü Amazon harcamana 350+125 toplamda 475tl değerinde Bonus puan kazanıyorsunuz. Bonuslar da bı çok sektörde geçiyor.hocam 475tl nasıl oluyor acıklar mısınız?
e-ticareti bulamadım hocam bende yok amazondan 2500 üstüne 150tlyi aldık sadeceGaranti Bonus kredi kartı varsa Amazon harcama kampanyasına katil. Bı de e-ticaret kampanyası va ona da katil. 3.500tl üstü Amazon harcamana 350+125 toplamda 475tl değerinde Bonus puan kazanıyorsunuz. Bonuslar da bı çok sektörde geçiyor.
Böyle alanlar olursa anakart daha uyguna gelmis olur