Ragnar Adamdır
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,292
- İsim
- Efecan
Selam arkadaşlar şimdi konu şu yaklaşık 10-12 gün önce aranıza katıldım aranıza katılmadan önce aklıma takılan soruyu google yazınca zaten biri burda yazmış oluyordu ve bende çözüme genellikle ulaşıyordum sonra dedimki kendi kendime ulan her ihtiyacında bu foruma giriyorsun bilgiyi cebe atıyorsun çıkıyorsun e dedim sende katıl bişeyler öğrenirsin yks stresini birilerine yardım ederek yardım alarak atarsın falan dedim katıldım. Ve hemen hemen her gece bu saatlerde aktif oluyorum herkese yardım etmeye çalışıyorum bazen nokta atışı yapıyorum yani kesin bildiğim şeyler oluyor bazen google da araştırıp bulabilirim diyorum bakıyorum emin olduklarımı yazıyorum reddit falan çevirip yazmaya çalışıyorum. Bazen ki bazen değil çoğunlukla mouse ve kulaklık önerilerinde hata yapıyorum arkadaşlarda reaksiyonla açık açık söylüyorlar sağolsunlar
Sözün özü arkadaşlar biraz fazlamı konuşuyorum yani 10 günde bu kadar mesaj yazmam sizin deyiminizle mesaj kasıyor diye algılanıyorsa sadece nokta atışı bildiğim konularamı yazayım ne yapayım ?
Bu arada hayatım boyunca bana verilen öğütlere önerilere üzülmedim kafamın bi yerine yazdım tamamen babanızın oğlu gibi çekinmeden yazabilirsiniz.
Sözün özü arkadaşlar biraz fazlamı konuşuyorum yani 10 günde bu kadar mesaj yazmam sizin deyiminizle mesaj kasıyor diye algılanıyorsa sadece nokta atışı bildiğim konularamı yazayım ne yapayım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hayatım boyunca bana verilen öğütlere önerilere üzülmedim kafamın bi yerine yazdım tamamen babanızın oğlu gibi çekinmeden yazabilirsiniz.