Valla ben o paraya https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1341906081.html direk bunu alırım.Cooler master td'500 ün hava akışı çok iyi ön tarafa üç üst tarafa üç ve egzoz fanı olmak üzere yedi tane fan takabiliyorsun ve çok serin çalışıyor beyazını daha estetik bir görüntüye sahip..
Cooler Master TD500 mü , yaa yine arada kaldımCooler master td'500 ün hava akışı çok iyi ön tarafa üç üst tarafa üç ve egzoz fanı olmak üzere yedi tane fan takabiliyorsun ve çok serin çalışıyor beyazını daha estetik bir görüntüye sahip..
Kanka td500 kullanıyorum hava akışı çok iyi içerisi buz gibi çalışıyor rx 6600xt takılı sistemde işlemci sıvı soğutma da var mis gibi kullanıyorum bi sorun yaşamadımCooler Master TD500 mü , yaa yine arada kaldım
CORSAİR İCUE 465XMerhabalar
Şuan kullandığım kasa Xiamatek Hawthorn açıkçası hiç memnun değilim ön taraftan havayı çekemiyor, hava alabileceği bir yer yok yalandan küçücük minnacık yer açmışlar hava alamıyor ben pek anlamam ama bir tane güzel yorumlu olan falan buldum önünden ve üstünden sağından solundan rahat hava akışı sağlayabilecek bir kasa önerisi istiyorum bilgisi ve tecrübeli olanlarınız illaki vardır ve şimdi sizlerden yardım istiyorum lütfen bana yardımcı olun
Cooler Master TD500 almayı düşünüyorum biraz pahalı ama hava akışı için iyi dediler yorumları falanda güzel,
tabii ki herkesin en büyük sorunu para
O yüzden maddi açıdan ne kadar ucuz ve güzel olabilirse daha iyi olur tabikide
1. Rahat Hava Akışı
- Aradığım Nitelikler ;
2. Modern ve Sade Dış Görünüş
3. Mümkünse tamperli cam ( Tercih )
Msı mag 100m ile kıyaslarsak hangi kasayı almayı düşündüğü bilmiyorum iç yapı olarak daha büyük ekran kartın üç fanlı bir ekran kartı ise msı mag'e taktığında çok fazla yer kalmıyor cpu gpu psu desteği olarak önde en önemlisi de hava akışı olarak mag'den önde olduğunu düşünüyorum tabi bütçede önemli..Cooler Master TD500 mü , yaa yine arada kaldım
mag 100m değil, MSI mpg Gungnir 110RMsı mag 100m ile kıyaslarsak hangi kasayı almayı düşündüğü bilmiyorum iç yapı olarak daha büyük ekran kartın üç fanlı bir ekran kartı ise msı mag'e taktığında çok fazla yer kalmıyor cpu gpu psu desteği olarak önde en önemlisi de hava akışı olarak mag'den önde olduğunu düşünüyorum tabi bütçede önemli..
Msı mpg gungnir 110r mesh kasa değil eski kasan gibi düşün sadece yanlarında ufak delikler var tabi yinede kadar senin şimdiden hayırlı olsun..Msi Mpg Gungnir 110R RGB Alacağım Hepinize Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
mag 100m değil, MSI mpg Gungnir 110R
Paranı biriktir Cooler Master al diyorsun yani hmm tamamMsı mpg gungnir 110r mesh kasa değil eski kasan gibi düşün sadece yanlarında ufak delikler var tabi yinede kadar senin şimdiden hayırlı olsun..
Hayır öyle bir şey demiyorum tabii ki ilerisi aslında iç alan olarak daha büyük alanı ne kadar büyük alan o kadar iyi soğutma..Paranı biriktir Cooler Master al diyorsun yani hmm tamam
Hangisinin içi geniş cidden kafamı yaktınızHayır öyle bir şey demiyorum tabii ki ilerisi aslında iç alan olarak daha büyük alanı ne kadar büyük alan o kadar iyi soğutma..
Cooler master'ın iç alanı daha geniş aslında videolara bakabilirsin yada yakınında vatan bilgisayar gibi teknoloji marketleri varsa gidip bakabilirsin ben o kasa kötü demiyorum oda iyi bir kasa bende msı aşığı bir insanım şimdiyr kadar hiç sorun yaşamadım msı ürünlerinden kasa hariç bir kasa içerine takılabilecek tüm parçalarım msı çevre birimlerde dahil ama td 500'ün soğutması çok daha iyi sen hava akışı iyi olsun diyince önermiştim..Hangisinin içi geniş cidden kafamı yaktınız
MSI mı Cooler Master mı?