İşlemcin nedir?Sıvı soğutma bütçem max 4000tl ve alacağım kasa Dark Maxima v20
İşlemcin nedir?
ARCTIC Liquid Freezer II, RGB modelide var isterseni5 13400f stok soğutucu ile anakarttan voltajını 1.350 yapınca 90 derecelere çıkıyor auto yapınca da oyunlarda kendini kısıyor 75 derecelerde geziyor.
Üst kısma kaç mm soğutucu sığıyor bulamadım ama ben seni türlü ARCTIC Liquid Freezer II öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
ARCTIC Liquid Freezer II, RGB modelide var istersen
Phantom spirit alabilirsin kasan ile de uyumlu rahat yeterli olur.i5 13400f stok soğutucu ile anakarttan voltajını 1.350 yapınca 90 derecelere çıkıyor auto yapınca da oyunlarda kendini kısıyor 75 derecelerde geziyor.
280mm en düşük fiyata bu var alınır mı?Kaç mm destekliyorsa o kadar geniş al bence
Hocam phantom spirit alabilirsin kasan ile uyumlu o işlemci için rahat yeterli.SilverStone IceMyst 280 - 280mm Radyatörlü, 360 Derece Hareketli Pompa Tasarımlı 2200RPM 2x14cm ARGB Fanlı, Intel / AMD Uyumlu Sıvı Soğutma (SST-IM280-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone'un yeni nesil Hepsi Bir Arada su bloğu Su bloğunun yalnızca pompa için bir mahfaza görevi gördüğü piyasadaki diğer AIO'ların aksine SilverStone'un yeni tasarlanan su bloğu, IMF70 ARGB fanlarının pompa mahfazasının üzerine doğrudan monte edilmesine olanak...www.teknobiyotik.com
280mm en düşük fiyata bu var alınır mı?
yada bu
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hangisi daha iyi soğutur?Hocam phantom spirit alabilirsin kasan ile uyumlu o işlemci için rahat yeterli.
Phantom spirit çoğu 240mm sıvı soğutucudan iyi o kadar para vermeye gerek yok phantom spirit rahat yeterli.Hangisi daha iyi soğutur?
İşlemci voltajını arttırırsam Phantom spirit soğutmada yeterli geliyorsa alıyorum o zaman hocam.Phantom spirit çoğu 240mm sıvı soğutucudan iyi o kadar para vermeye gerek yok phantom spirit rahat yeterli.
Evet yeterli hocam.İşlemci voltajını arttırırsam Phantom spirit soğutmada yeterli geliyorsa alıyorum o zaman hocam.