waltzz 80+ Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 2 21 Temmuz 2025 #1 EA puanım 94 bin. Bu puanla Eskişehir Teknik Üniversitesi Havacılık Yönetimi ve Bursa Uludağ Üniversitesi YBS geliyor. Sizce hangisini okumak daha mantıklı?
EA puanım 94 bin. Bu puanla Eskişehir Teknik Üniversitesi Havacılık Yönetimi ve Bursa Uludağ Üniversitesi YBS geliyor. Sizce hangisini okumak daha mantıklı?
Leilike JR Cezalı 80+ Silver Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2,076 Reaksiyon skoru 880 21 Temmuz 2025 #2 Üni Eskişehir'de okunur bence
waltzz 80+ Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 2 21 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Leilike JR yazmış: Üni Eskişehir'de okunur bence Devamı için tıklayın... Açıkcası benim için nerede okuyacağımın bir önemi yok. Sadece iş imkanı olan iyi bir bölüm olsun yeterli.
Leilike JR yazmış: Üni Eskişehir'de okunur bence Devamı için tıklayın... Açıkcası benim için nerede okuyacağımın bir önemi yok. Sadece iş imkanı olan iyi bir bölüm olsun yeterli.
Leilike JR Cezalı 80+ Silver Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2,076 Reaksiyon skoru 880 21 Temmuz 2025 #4 waltzz yazmış: Açıkcası benim için nerede okuyacağımın bir önemi yok. Sadece iş imkanı olan iyi bir bölüm olsun yeterli. Devamı için tıklayın... O zaman bas YBS
waltzz yazmış: Açıkcası benim için nerede okuyacağımın bir önemi yok. Sadece iş imkanı olan iyi bir bölüm olsun yeterli. Devamı için tıklayın... O zaman bas YBS