Neler Yeni

Havit fuxi h3 alınır mı?

erica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Bütçe
1200
selamlar f/p gaming kulaklık arıyordum bu aralar fuxi h3 ismini cok duyuyorum sizce alınır mı?

Metlart

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Köksalan
1 aydır aktif olarak kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim , 3 yıldır kablolu kulaklık kullanmanın vermiş olduğu rahatsızlıktan sonra çok rahat geldi. Ses kalitesi bence çok iyi, şarj sıkıntısı çok yaşamıyorum ,mikrofon kalitesi kötü fakat iş yapar. Yine de kulaklık hakkındaki tek sıkıntım çok hafif olmasından mı yoksa malzemesinden dolayımı bilmiyorum ama kulaklık takılıyken hareket ettiğimde kulaklıktan biraz gıcırdama sesleri geliyor çok önemli bir şey olmayabilir ama beni rahatsız eden bir detay. Bence bu fiyata alınabilecek bir ürün umarım yardımcı olmuştur.

• Beğen
Reaksiyonlar: agno

erica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 aydır aktif olarak kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim , 3 yıldır kablolu kulaklık kullanmanın vermiş olduğu rahatsızlıktan sonra çok rahat geldi. Ses kalitesi bence çok iyi, şarj sıkıntısı çok yaşamıyorum ,mikrofon kalitesi kötü fakat iş yapar. Yine de kulaklık hakkındaki tek sıkıntım çok hafif olmasından mı yoksa malzemesinden dolayımı bilmiyorum ama kulaklık takılıyken hareket ettiğimde kulaklıktan biraz gıcırdama sesleri geliyor çok önemli bir şey olmayabilir ama beni rahatsız eden bir detay. Bence bu fiyata alınabilecek bir ürün umarım yardımcı olmuştur.
hocam suanda aktıf olarak kullanıyorum dunya varmıs kabloludan sonra acayıp ferah hem hafıf hem ses kalıtesı guzel mıkrofonu kablosuzdayken cok ıyı degıl ama kotude denmez kablolu sekılde kullandıgımda mıkrofon kalıtesı ıyı tabıkı kımıne gore guzel kımıne gore kotu 1000tl ye alınabılecek f/p kulaklıklardan bırısı.

Top Bottom