Havit Gamenote Fuxi-H3 alınır mı?

Reaksiyon skoru
32
1754693924593.webp
bu kulaklığı almak istiyorum ama yorumları yarısı çok iyi yarısı çok kötü ben arkadaşlarımla oyun oynarken mikrofonunu kullanıcam çok kaliteli olmasıan gerek yok iş görsün bide hani kulağa biraz güzel geldin bide çok ses kasmam iyi kötü fps oyunlarında ses kastırıcak kadar olsun birde gecikmesi çokmu max 2k ya kadar daha iyi kulaklık önerileriniz varmı kablosuz

GANKSENINLE koduyla 200 tl daha indirim var. suan aldim kullaniyorum, 3-4 gune inceleme paylasirim biraz deneyimliyorum.

GANKSENINLE koduyla 200 tl daha indirim var. suan aldim kullaniyorum, 3-4 gune inceleme paylasirim biraz deneyimliyorum.
şimdilik performansı nasıl hocam kalitesi falan ses mikrofon

şimdilik performansı nasıl hocam kalitesi falan ses mikrofon
muzik modu ve 7.1 iyi degil, bunlar zaten havitte de oyle fuxi h7 deneyimledim. iade ettim berbat bir deneyimdi

onun disinda ses kalitesi efsane, mikrofonu gayet iyi ama arada discorddaki arkadaslarim (bazen,nadiren) sesin robotik geliyor diyor.

driver idare eder, mesafe olarak degisiyor. bazen evin bir ucundan obur ucuna gidiyorum bazen 5 metrede kopuyor

Alıntıyı görüntülebu kulaklığı almak istiyorum ama yorumları yarısı çok iyi yarısı çok kötü ben arkadaşlarımla oyun oynarken mikrofonunu kullanıcam çok kaliteli olmasıan gerek yok iş görsün bide hani kulağa biraz güzel geldin bide çok ses kasmam iyi kötü fps oyunlarında ses kastırıcak kadar olsun birde gecikmesi çokmu max 2k ya kadar daha iyi kulaklık önerileriniz varmı kablosuz

ben de bu civar kulaklık arıyordum. bu kulaktıkta cok olumsuz yorum vardı oyun için yerden yere vurulmuştu. bunu satın aldım memnunum https://www.trendyol.com/havit/game...nlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi-p-377558687

Alıntıyı görüntülebu kulaklığı almak istiyorum ama yorumları yarısı çok iyi yarısı çok kötü ben arkadaşlarımla oyun oynarken mikrofonunu kullanıcam çok kaliteli olmasıan gerek yok iş görsün bide hani kulağa biraz güzel geldin bide çok ses kasmam iyi kötü fps oyunlarında ses kastırıcak kadar olsun birde gecikmesi çokmu max 2k ya kadar daha iyi kulaklık önerileriniz varmı kablosuz

şu saçma kulaklığa para vereceğinize kablolu gamepower felan alın mikrofonu felan rezalet

Bu bütçede kablosuz kulaklık yerine çöpe at daha iyi. En az 3 4k ayirman lazım

muzik modu ve 7.1 iyi degil, bunlar zaten havitte de oyle fuxi h7 deneyimledim. iade ettim berbat bir deneyimdi

onun disinda ses kalitesi efsane, mikrofonu gayet iyi ama arada discorddaki arkadaslarim (bazen,nadiren) sesin robotik geliyor diyor.

driver idare eder, mesafe olarak degisiyor. bazen evin bir ucundan obur ucuna gidiyorum bazen 5 metrede kopuyor
Fuxi h7 nin hangi modunu beğenmediniz hocam tek düt olanı mı düt düt yaptığı modu mu ben anlayamadım hangisi iyi hangisi kotu

Fuxi h7 nin hangi modunu beğenmediniz hocam tek düt olanı mı düt düt yaptığı modu mu ben anlayamadım hangisi iyi hangisi kotu
hocam onun da 7.1 i berbat, sesler mono gibi geliyor.
dut dut olarak tam hatirlamiyorum kullanali baya oluyor.

onun disinda begenmeme durumu su yuzden; bilgisayar basinda otururken kopmalar yasiyordum surekli, mesafe desen kapidan cikar cikmaz kopuyor. her 10dk da bir sesler robotlasiyor ac kapa yapmak gerekiyor, mikrofon da ayni sekilde.
malzeme kalitesi desen cok kotu zaten

ha birde gorselde isaretledigim yerin icindeki plastik kulagimi cok pis acitiyordu sikinti su kulagi cok kucuk biriyim ben.

Ekler

• resim_2025-08-09_154813790.webp
    resim_2025-08-09_154813790.webp
    39.8 KB · Hit: 11

onun disinda begenmeme durumu su yuzden; bilgisayar basinda otururken kopmalar yasiyordum surekli, mesafe desen kapidan cikar cikmaz kopuyor. her 10dk da bir sesler robotlasiyor ac kapa yapmak gerekiyor, mikrofon da ayni sekilde.

ha birde gorselde isaretledigim yerin icindeki plastik kulagimi cok pis acitiyordu sikinti su kulagi cok kucuk biriyim ben.
Hocam o size gelenle alakalı olabilir ve 7.1 içinde bu bütçelerde bence iyi bir 7.1 beklemek doğru değil

Evet hocam size sikintili model gelmis olabilir gibi geldi yaklasik bi 10 m falan menzili var diye düşünüyorum robotlaşma olayı ise 2 3 saat aralıksız kullanınca oluyor dongle tak çıkar yapınca çözülüyor.
Çok kaliteli degil ama anlattığınız kadar da rezil degil bence bu bütçede alınabilir kablosuz en iyi model diyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,759
Üyeler
183,162
Son üye
delogl
Geri