Neler Yeni

havit gamenote fuxı-h3 kablosuz bağlanma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Gümüşboğa
Arkadaşlar merhaba dün kulaklığım geldi taktım kablosuz oynadım sonra şarjı azdır diye kablolu kullanmaya başladım, 10 saat sonunda kablosuza geçip film izlicektim ama usb aparatındaki ışık sönmüşte ve bağlayamadım. Kılavuz ingilizce çevirip baktım ama nafile dediği adımları yapsam bile bağlanmıyor sebebi nedir acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Aykut Adil Çınar
Basılı tutacaksın gaming mode diye bir ses geliyor o 2.4 ghz olan mode güç tuşuna çift tıklayarak Bluetooth mode a geçiyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Gümüşboğa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şöyle zaten gaming mode alıyorum ama usb ışığı yanmıyor bağlanmıyor...
Bt modunda çalışıyor kabloluda çalışıyor ama dediğim gibi usb aparatındaki ışık söndüğünden çalıştıramadım iade ettim.

hzepan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eray okanoğlu
şöyle zaten gaming mode alıyorum ama usb ışığı yanmıyor bağlanmıyor...
Bt modunda çalışıyor kabloluda çalışıyor ama dediğim gibi usb aparatındaki ışık söndüğünden çalıştıramadım iade ettim.
Hocam bir çözüm bulabildinmi bendede aynjsj oldu 1 ay oldu olmadı söyleyeli birde şuan sinirden kafayı yiyeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Taban
arkadaşlar ne yaptınız aynı sorun bendede oldu çözümünü bulabildiniz mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ali Arslan
Basılı tutacaksın gaming mode diye bir ses geliyor o 2.4 ghz olan mode güç tuşuna çift tıklayarak Bluetooth mode a geçiyorsun
yapınca power on - power off diyor ve bende hiçbir şekilde ses gelmiyor mic çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Aykut Adil Çınar
yapınca power on - power off diyor ve bende hiçbir şekilde ses gelmiyor mic çalışmıyor
şuan aktif olarak kullanıyorum kulağımda basılı tutup açtıktan sonra güç tuşuna çift tıklayarak mod değiştiriyorsun 2.4 ghz alıcıyı pc ye tak powerını an 2 kere tıkla gaming mode sesini duyunca oto bağlanıyor zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ali Arslan
oldu tesekkurler
şuan aktif olarak kullanıyorum kulağımda basılı tutup açtıktan sonra güç tuşuna çift tıklayarak mod değiştiriyorsun 2.4 ghz alıcıyı pc ye tak powerını an 2 kere tıkla gaming mode sesini duyunca oto bağlanıyor zaten

yusutask

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF TAŞKIN
arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşıyordum ben de alıcıyı takıp kulaklıkta açma tuşuna 2 defa tıklayın ca bağlandı

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Emre
Beyler logitech g635 var buna gecmeye deger mi hangisi daha iyi.

madness1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yusuf
hocam nasıl jarz ediyoruz onu anlamadim

Top Bottom